Miből/hogyan lehet rájönni, hogy valaki egy pszichopata/szociopata ha éppen mondjuk beszélsz vele vagy akármit csinálsz közösen?
Nekem feltűnt,hogy egy megnyilvánulása sem volt őszinte. Például meséltem neki egy tragédiáról,ami egy közeli hozzátartozómmal történt,akkor próbált együttérzően megnyilvánulni,de nagyon mű,megjátszott volt. Mindig maníros volt,már túlzóan kedves,illedelmes. Egészen addig,míg érdekében állt ez,de ezt nem részletezném,milyen érdeke volt ezzel. A lényeg,hogy miután már nem volt haszna általam,egyik pillanatról a másikra megvàltozott az egész ember. Érzelmi manipulációba kezdett,kegyetlen,embertelen módon kezdett viselkedni,minden lelkifurdalás nélkül. Akkor már nem mosolygott,sőt,félelmetessé vált a tekintete. Az jutott eszembe a tekintetéről,hogy ebben az emberben gyilkos indulatok,merő gonoszság lakozik. Ekkor mutatta ki a foga fehérjét.
Ő is egy sikeres ember a munkájában,nagyon könnyen irányítja,manipulálja az embereket,nagyon magas az intelligenciája. Azonnal ráérez,mit vár tőle a beszélgetőpartnere,azonnal tudja,a màsik mit akar hallani,és ő ennek megfelelően viselkedik,beszêl. De a gyenge pontját is azonnal letapogatja az embereknek,és később,ha az érdekei azt diktálják,vagy ne adja az ég,konfliktus alakulna ki,a legérzékenyebb ponton sebez kíméletlenül. Összességében,mű emberek ők,az érzelmek,együttérzés teljes hiányával,viszont nagyon jó színészek. Már a kapcsolatunk elején az volt az érzésem,nem tudom ki is ő valójában. Ők viszont nagyon jó emberismerők,nagyon okosak,sikeresek,tudják,hogy érvényesítsék önmagukat. Kegyetlen manipulàtorok. A pénz és hírnév a fő motivàciójuk az életben,minden áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!