Dq kérdése:
Mit ábrázol ez a jel, amit néhol az utcán látok? [KÉP]
Figyelt kérdés
Olyan, mint egy fiókos asztal, vagy egy Pi, vagy nem is tudom. Kb ilyen: [link]
Néha látni Budapesten felgraffitizve valahova. Elég ijesztő
2016. aug. 5. 19:20
31/50 A kérdező kommentje:
Senki?
2017. júl. 28. 17:14
32/50 anonim válasza:
Már 1 éve is írtam, hogy ez egy négylábú, asztal, de nem szék. Fogad már el!!! :P
33/50 anonim válasza:
Ittvagyok, megvagyok, habár késtem egy évet, olyan vicces ez a kérdés, hogy muszáj volt idekommentelnem valami.
Egyébként én nem az, hogy félek tőle, csak egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy jelképez e valamit, vagy van e valami története, őszintén érdekel.
34/50 anonim válasza:
Ez egy gonosz tűzhely! Nem fiókos asztal,vagy bármi egyéb. Ez tűzhely,és nagyon gonosz!
35/50 anonim válasza:
Ez nem tudom, mi, de nekem egy másik graffitivel van ugyanez, ami hasonló, és állandóan látom. Egy négyzet, benne egy kör alakú, félig behunyt szem, és két kis szárny az oldalán. Mindenhol látom, elég bizarr.
37/50 anonim válasza:
A Móriczon hol? Napi szinten járok arra, de sosem láttam. :D
38/50 anonim válasza:
Ez egy asztal, de lehet egy alsótagozatos diák készítette kanji.
39/50 A kérdező kommentje:
2017. okt. 1. 01:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!