Ti örülnétek vagy csalódnátok egy ilyen ajándékban?
Közeli ismerősnek terveztem ajándékot,de nem tudtam beszerezni. Nagyon szereti a hasát,így sütöttem neki.Nem süthettem nagyon különleges dolgot,mert utaztatnom kell,ezért választottam egy nagyon egyszerű sütit,ami 10 éves kor felett nehézségre kb. mint a rántotta,és évente 2x szerintem mindenki eszik ilyet.Gondoltam,becsomagolom,és úgy adom neki oda,hogy mégis legyen benne egy kis izgalom,de közben elgondolkodtam rajta,mi van ha nagyon csalódott lesz? :(
Nem szeretném kiírni,hogy miről van szó pontosan(hátha lebukok),de szerintem nagyon sokan tudni fogják már olvasás közben is.Ha valakit nagyon érdekel,privátban megírom. :D
Örülnétek?Csalódottak lennétek?

Én is édesszájú vagyok, kókuszgolyónak vagy mézeskalácsnak simán örülnék :P a szándék fontosabb, meg hát úgy is megeszem :P jobb mint egy bögre, vagy póló :D az annyira nem finom :D
23F

Az utaztatás miért gond?
Én szeretem, ha sütnek nekem. Főleg, ha olyat, amit imádok, de lényegében bármilyen apróságnak örülök.
1 dologtól futok ki a világból: A muffintól... Jellegtelen, íztelen. Ha esetleg azt sütsz, akkor legalább tégy a tetejére pudingot, gyümölcsöt, tejszínhabot, valamit! :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!