Gyerek nélkül milyen az élet?
Figyelt kérdés
Előre leszögezem ez nem egy provokatív kérdés!!2016. aug. 4. 22:24
2/7 anonim válasza:
Gyerekekkel foglalkozok. Sokszor én is gondolok rá, hogy szépek, okosak meg minden, de otthonra nem kellenének :D
Nálam sokszor változik ez a gyerek téma, valamikor nem tudtam volna elképzelni magam úgy hogy 30 éves koromra ne legyen legalább 2. Még csak 25 vagyok, de egy sincs, és most úgy gondolom, hogy nem is baj. Szerencsére változik a világ. Már társadalmilag sokkal elfogadottabb, ha egy nő nem akar gyereket.
Persze nem verem nagy dobra :D lehet hogy egy komolyabb párkapcsolat megváltoztatná a véleményem. De ha egy olyan férfi lenne mellettem, aki nem szeretne gyereket, akkor nem erőltetném
3/7 anonim válasza:
Nagyon jó, 30-on már túl vagyok, kizárt hogy valaha gyerekem legyen. Nem utálom őket, dolgoztam én oviban is, aranyosak voltak a legtöbben, de együtt élni velük rémes lehet.
4/7 anonim válasza:
Nekünk jó. Én 30-as vagyok, párom jó 50-es. Úgy gondolom, csak megkeserítené az életünket. Egyikünk se családban nőtt fel, tehát segítség az nem lenne, pl nagyszülők, vagy más rokonok.
5/7 anonim válasza:
Én meg mindent megtettem érte, hogy legyen, és még sincs. El vagyok keseredve.
6/7 anonim válasza:
Szerintem jó, így is van elég felelősségem. Talán jobb így.
7/7 anonim válasza:
Mióta van gyerekem,azóta tudom hogy szar az élet gyerek nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!