Mi a véleményetek erről? Olvasnátok ilyet?
Nos egy könyvet írok, amiben konkrétan az életem egy része is benne van. Szóval a vége más. Mivel nem tudom mi lesz az életem végén. Röviden erről szól:
Van egy lány, akinek van egy öccse, elválnak a szülei, elköltöznek, a csaj új suliba megy, az új helyen mindenki utálja, a régi osztálytársaival tartja a kapcsolatot. Ott volt 2fiú és 3 lány barátja. Az egyik barátnője fölhívta, hogy az egyik fiú oda ment hozzá és közölte vele, hogy szerelmes abba a csajba. A főhős nagyon örül ennek, mert neki tetszika srác, de nem vallaná be magának. A két gyerek összejön, aztán a lány öccse és a bátyja kitalálnak valamit, hogy szakítsanak. Amikor már mind a ketten felnőnek megkeresik egymást és először csak barátok, aztán csókolóznak, rájönnek hogy a külön töltött évek semmit se jelentettek. Újra összejönnek, késöbb összeházasodnak, születik 2 fiú és 1 lány gyerekük. Mindeközben a csaj tesói, de főkénz a bátyja kerezbe tasznek nekik.
Olvasnátok ilyenről könyvet? Mi legyen a csaj neve? És mi legyen a fiúé? Meg persze a többieké.
Én nem hiszem ...
De ez csak 1 vélemény .
Kitartást fog az menni .
23F
Ilyen könyv több ezer van, egy újabb nem sok érdeklödésre tarthat számot.
Emellett az egész nagyon sablonos és giccses, szóval kár energiát fektetni bele.
Aki az ilyeneket szereti szerintem elolvasná. Nekem nem ilyen az ízlésem. Jobb szeretem a durvább, nyersebb köteteket, illetve a horrort és a fantazit.
Magyar vagy külföldi név kell?
Ha jól írod meg, akkor akár népszerű is lehet. De ha nem kiemelkedő, akkor csak 1 a rengetegből....
De én szívesen elolvasnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!