Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ismeretlen hívó - ez egy zaklató?

Ismeretlen hívó - ez egy zaklató?

Figyelt kérdés

Valaki mindig tudja, mikor vagyok épp ébren, és akkor hív, ismeretlen számról. Ha felveszem, érthetetlen, ijesztő hangokat hallok, egyszer olyan volt, mintha valaki suttogott volna. Az ebben a para, hogy néha tényleg olyan jól időzíti a hívásait, mintha látná, épp mit csinálok - pl. volt olyan, hogy éjszaka csak pisilni keltem fel, és egyből hívott. Úgy két hónapja tart ez, és majdnem minden nap hív, felveszem, és semmi, vagy kivehetetlen hangok. Legutóbb több hangot is hallottam, mintha valaki csak véletlen tárcsázott volna, és a zsebében hagyta volna a telefont. Ez még okés is lenne, csak az időzítés... Meg az a suttogós hívás... Meg hogy összevissza dolgozom, és mégis mindig akkor hív, amikor fel tudnom venni, tehát nem ébreszt fel soha.

Szóval ezzel lehet valamit kezdeni? A rendőrséget gondolom, ez hidegen hagyná. Az ember szokta amúgy letenni a telefont, szerintem úgy 6-7 mp-sek a hívások. Néha többször is hív egymás után. Ezt a számomat csak egy ember ismeri elvileg... (Több számot használok.)

2016. aug. 3. 10:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Hű. Elég para lehet. Nem próbaltad mondjuk megkérdezni, hogy "ki az" ? Amúgy ha nagyon zavar egyszerűen ne vedd fel. Valószínű valaki hülyét csinál belőled.
2016. aug. 3. 10:39
 2/8 A kérdező kommentje:

És ki unatkozik annyira, hogy néha még éjszaka is, hajnalban is hív? Pláne ilyen jó időzítésekkel.

Beleszóltam már, hogy hállo, hállo, de hát... Ha nem akar, úgyse fog bemutatkozni.

2016. aug. 3. 10:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Állítsd be, hogy ne hívhasanak rejtett számról.
2016. aug. 3. 10:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Külföldi is lehet, nem tud magyarul. Valahonnan megszerezte a számodat, ahol megadtad (Gmail?) és onnan lelopta.

Minden Privát számos hívást le kell tiltani.

2016. aug. 3. 10:55
 5/8 A kérdező kommentje:
És minek lopta el a számom? Mit kezd vele azon kívül, hogy hívogat?
2016. aug. 3. 10:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Fel kell jelenteni zaklatásért. Egy időben engem is rengeteget hívogattak éjjel, nappal ugyanígy mint téged, rejtett számról, nem szólt bele senki.

Visszanyomozták a számot, az exem volt.

2016. aug. 3. 11:04
 7/8 A kérdező kommentje:
És ez a visszanyomozás pénzbe kerül? Milyen hosszú a folyamat?
2016. aug. 3. 11:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Rejtett számot fel se szabadna venned.
2016. aug. 3. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!