Nektek tetszik ez a név? A vezetéknevet nem írom le, de passzol a nevekhez: Natasa Denise
Figyelt kérdés
Csak érdekel hogy nektek tetszik e ez a 2 keresztnév együtt.2016. aug. 2. 15:05
2/17 anonim válasza:
A Natasa tetszik, de a Denise nem.
3/17 anonim válasza:
Nem szóltam be, ez a véleményem.
Ha New York-ban élnénk, akkor egy Upper East Side-i preppy lány jutna eszembe. Magyarországon az jut eszembe erről, hogy "hívd Natasha Denise-t a 06-90... számon".
És hogy ejted ki? Így, ahogy írod, vagy ahogy kell, na-TAH-shah de-NEES?
4/17 anonim válasza:
Elárulod, honnan kéne tudnunk, hogy ez egy két éves gyerek neve? És ez miben függ attól, hogy cigányos? Mert bébi Dzseniferek is vannak, az attól még cigányos, hogy bébi.
5/17 A kérdező kommentje:
Nem tudjátok hogy kell kiejteni ezeket a neveket? Nem úgy írom hogy 'Natasha', 😂 hanem úgy hogy 'Natasa'. És úgy is ejtem ki. Beceneve: Nati.
A Denise kiejtése pedig (Döníz). 😄
Azt nem becézem, mivel az a 2. keresztneve. Remélem most, hogy ezt megtanultátok, jól fogtok majd aludni. ;)
2016. aug. 2. 19:26
6/17 anonim válasza:
A Natasa nem tetszik. Volt egy Natasa nevű iskolatársam,aki nagyon nem szép lány volt. A Denise mint Denise amerikai stílusban;úgy tetszik. De Magyarországon nem adnám a lányomnak. Dönízként meg nagyon nem tetszik. Egy kövér lány jut róla az eszembe.
7/17 anonim válasza:
A Denise-nek nem ez a kiejtése, ez valami magyarosított borzalom.
8/17 A kérdező kommentje:
Amúgy meg rohadtul nem cigányos név. 😂 Bár, kinek mi. Nekem a Karina, a Mária, a Liliána cigányos nevek. 😏 Ezek a nevek nem. Meg ha az is LENNE, akkor se vagyunk cigányok. Én ismerek egy olyan nőt, akit Jolánnak hívnak és ruhadtul nem cigány. 😏 Ennyi.
2016. aug. 2. 19:35
9/17 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: úgy is lehet ejteni a Denise-t, hogy Deníz.
2016. aug. 2. 19:43
10/17 anonim válasza:
Nem lehet úgy ejteni, akkor úgy is kell írni. Nem kell felvágni az angol írással, ha a kiejtés már nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!