Ti a nedves törlőt lehúzzátok a vécén?
Az egyik rokonom duguláselhárítással foglalkozik (nem házhoz megy amikor eldugul a vécé vagy mosdó, hanem amikor az utcán a rendszer dugul el) és az esetek 80-90%-ában ezek a nedves popsitörlők okozzák a dugulást mert nem bomlik le mint egyes vécépapírfajták. Mindenki mondja, hogy ő nem dobál ilyesmit a vécébe de valahogy mégis oda kerül.
Szóval ez egy névtelen oldal, ezért őszintén válaszoljatok. Ti szoktatok olyan dolgokat dobni a vécébe ami dugulást okozhat?
Megnézem, mi van ráírva.
Régebben rajta volt a jel, hogy nem szabad wc-be dobni.
Most olyan van, amire az van írva, vagy rajzolva, hogy 2 db beledobható.
Én mondjuk nem használom sűrűn, és 2-nél nem is használok többet, szóval beledobom.
Biztosan van ebből is több féle, ami lebomlik, meg olyan is, ami nem.
Mást nem szoktam a wc-be dobni. Pl. női dolgokat sose dobok bele.
Most így a válaszokat olvasva, akkor a popsitörlő meg a nedves wc papír nem ugyanaz? Nekem is olyan van, ami beledobható. Nem babáknak való, szóval gondolom, nem popsitörlő.
Talán ez a gond, hogy nem mindenki néz meg, hogy mi van ráírva és automatikusan beledobja a nem lebomlót is, mert azt hiszi, hogy az is olyan, ami beledobható.
A wcben zewa nedves törlő van, felnőtteknek, 3 év alatt nem használható, arra az van írva, hogy bedobható. Nem teszteltem, hiszek nekik.
A gyereké elvileg nem bomlik le de azt a pelenkájával együtt a kis szemetesbe dobom.
Anyósék viszont sima babapopsitörlőt használnak a wcben, mindig látom kirakva, mivel nincs bent kukájuk biztos beledobják.
Náluk ilyen a "szokás", párom is régebben cakkpakk beleöntötte a romlott húslevest csirkecombbal, nagy répával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!