Hogyan kezeljem a konfliktuskereső, bántalmazó embereket?
1. ha teheted, kerüld el
2. ha nem teheted, próbálj vele kedves maradni, akkor is, mikor szemétkedik, és ne reagálj (ezt azzal érheted el, ha nem akarsz megfelelni neki, és nem adsz a véleményére, tudván, hogy milyen ember. Csak akkor lehet rád hatással, ha meg akarsz felelni neki)
3. ha kedvességgel sem sikerül megszelidíteni, mutass neki tükröt, mondd a képébe, hogy milyen ember
4. kerüld vele az érintkezést
5. sose menj bele egy ilyennel a vitába, mert az neki győzelem. ne add meg neki, csak te veszíthetsz egy ilyen párbajban!
Gondolom fiatal vagy még, én is hasonló voltam annak idején, sajnos kénytelen voltam megváltoztatni a személyiségemet, ma egy bunkó rendőrnek ugrottam neki majdnem, szerencse, hogy jött a kollégám, lerendezni a dolgot...
És tényleg a kisebbrendűségi komplexusos emberek ilyenek, Isten óvjon az ilyenektől, egész életükben ez ellen akarnak kompenzálni.
Az ilyeneket napi szinten kéne ütni.
De nyugi, visszakapják ezt sokszor, általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!