Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen elkényelmesedett,...

Miért ilyen elkényelmesedett, bunkó, a mai társadalom?

Figyelt kérdés

Lehet hogy pont nem ide illő kérdés,ezért elöre is elnézést,mind a moderátoroknak mind az olvasóknak.

Egyszerüen undorító a világ amiben élünk, a múlt hét pénteken felmentem ügyet intézni Pestre,haza úton kicsit eltévedtem,forgattam a fejem hogy hol látok ki írva valami utca nevet,hogy a GPS be megnézhessem hol vagyok, ezt a nézelödésemet észre veszi egy srác hogy gyanúsan a barátnőjét nézem és nekem ugrik. Erre azt válaszoltam hogy tájékozódás céljából nézegetek mindenhova,nekem is van barátnőm és szebb is a tiédnél.

A másik meghogy halottam hogy múltkor a Blaha téren nem állt meg a metró mert elromlott a mozgó lépcső. És busz járt arra metró helyett.

Mozgólépcső? Kérlek titeket régi időben mi saját lábunkon sétáltunk fel a lépcsőn.

A mai emberek meg csodálkoznak ha dagadtak,jó hogy ha már 20 lépcső fokon nem képes felvánszorogni.

Meg azért képesek fizetni fel fogadni mást hogy a kutyát levigye sétálni.

Kérem ha egyszer állatot vettem az azért van mert szeretem őket,és szükségem van rá. Akkor már csak veszem a fáradtságot hogy legalább egy 20 perc erejéig sétáljak velük.

Vagy ha oda megyek pesten is egy párhoz ,megkararom kérdezni hol vagyok..

Bele is kezdek ezzel a mondókával:

Szia,bocsáss meg egy pillanatra meg tudnád mondani hogy...

Eddig eljutok jön a válasz:Nincs pénzünk.

Aztán faképnél hagynak.

Tudom eltérő témákat írtam most a kérdéshez és nem is tartozik a szex témához,csak itt kapok a kérdésre leghamarabb választ.

Egyébként ezt az elkényelmesedő bunkó stílust leginkább a fővárosi lakosoknál vettem észre.

2016. aug. 1. 16:50
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
55%
Ami meg a mozgólépcsőt illeti, hát nem tudom, egy mélyen fekvő metróállomásról mennyire lenne kedved felmászni 8 óra meló után, egyébként meg az emberek nagy része így is rohangál a metrólépcsőn, amit én személy szerint speciel nem szeretek.
2016. aug. 3. 02:01
 32/32 anonim ***** válasza:
Több, mint tizennyolc éve mi is eltévedtünk két osztálytársammal Pesten, egyetemi nyílt napra mentünk fel, mi is kérdeztünk embereket, és hasonló tapasztalatunk volt. Általában leráztak és azt hitték, pénzt kunyerálunk.
2021. okt. 14. 19:47
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!