Miért ilyen elkényelmesedett, bunkó, a mai társadalom?
Lehet hogy pont nem ide illő kérdés,ezért elöre is elnézést,mind a moderátoroknak mind az olvasóknak.
Egyszerüen undorító a világ amiben élünk, a múlt hét pénteken felmentem ügyet intézni Pestre,haza úton kicsit eltévedtem,forgattam a fejem hogy hol látok ki írva valami utca nevet,hogy a GPS be megnézhessem hol vagyok, ezt a nézelödésemet észre veszi egy srác hogy gyanúsan a barátnőjét nézem és nekem ugrik. Erre azt válaszoltam hogy tájékozódás céljából nézegetek mindenhova,nekem is van barátnőm és szebb is a tiédnél.
A másik meghogy halottam hogy múltkor a Blaha téren nem állt meg a metró mert elromlott a mozgó lépcső. És busz járt arra metró helyett.
Mozgólépcső? Kérlek titeket régi időben mi saját lábunkon sétáltunk fel a lépcsőn.
A mai emberek meg csodálkoznak ha dagadtak,jó hogy ha már 20 lépcső fokon nem képes felvánszorogni.
Meg azért képesek fizetni fel fogadni mást hogy a kutyát levigye sétálni.
Kérem ha egyszer állatot vettem az azért van mert szeretem őket,és szükségem van rá. Akkor már csak veszem a fáradtságot hogy legalább egy 20 perc erejéig sétáljak velük.
Vagy ha oda megyek pesten is egy párhoz ,megkararom kérdezni hol vagyok..
Bele is kezdek ezzel a mondókával:
Szia,bocsáss meg egy pillanatra meg tudnád mondani hogy...
Eddig eljutok jön a válasz:Nincs pénzünk.
Aztán faképnél hagynak.
Tudom eltérő témákat írtam most a kérdéshez és nem is tartozik a szex témához,csak itt kapok a kérdésre leghamarabb választ.
Egyébként ezt az elkényelmesedő bunkó stílust leginkább a fővárosi lakosoknál vettem észre.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!