Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Keresztények! Ti hiszitek,...

Keresztények! Ti hiszitek, hogy nem soká jön a vég?

Figyelt kérdés
elég sok bizonyíték van arra,hogy nem soká el jön értünk Jézus.. :) én szerintem ideje lenne már egy új világban élnünk ahol hazugság,csalás,lopás stb.. (bűn) nem létezik. mi a véleményetek?

2016. aug. 1. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem már a sötét középkorban, vagy akár még annál is hamarabb ezt gajdolták hogy "na majd most már tényleg eljön a megváltó". De ami nem létezik az nem tud eljönni. Ideje kinőni a tündérmesékből.
2016. aug. 1. 11:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Semmi bizonyíték nincs rá, ezért nem hiszem-

"nem tudjátok sem a napot, sem az órát" mondta Jézus.

2016. aug. 1. 11:17
 3/7 A kérdező kommentje:
hm igazatok van:)
2016. aug. 1. 11:22
 4/7 anonim ***** válasza:

"ideje lenne már egy új világban élnünk"

Hát igen, csak ehez először egy normális politikai erő, kéne, utána elkezdeni rendbe rakni az országot :D

2016. aug. 1. 11:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Majd ha az emberiség kihal, és nem fejlődik ki hasonló faj a Földön akkor lesz olyan világ, hogy nincs bűn meg rossz. Ja, hogy azt nem fogjuk látni? Nem baj.
2016. aug. 1. 12:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a kereszténység nem arról szól, hogy eljön Jézus, és azután már csak ölbe tett kézzel kell ülni, és mindenki bűntelen lesz, és szép és jó lesz minden a világban. A Biblia szerint sem volt így, amikor Jézus "működött". A legfontosabb, hogy te mit teszel azért, mint keresztény, hogy a bűn helyett a szeretet legyen, akár a te életében, akár a másokéban. Jézus várása nem azt jelenti, hogy ölbe tett kézzel várod, hanem hogy a törvényei szerint élsz... Vagy egyszerűbben megfogalmazva: ő csak az utat mutatta meg a bűntelenség felé, és akik őt követik, azoknak kell tenni az ő világáért, és nem tétlenül kell őt várni...

Mondjuk én nem vagyok keresztény, szóval nekem mindegy ez az egész.

2016. aug. 1. 13:25
 7/7 Manócska1 ***** válasza:
keresztény vagyok és igen sok jel arra mutat hogy eljön Jézus hamarosan. én várom már nagyon
2016. aug. 2. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!