Te miért vagy fent ezen az oldalon? Mik a terveid vele, ha vannak?
Én megmondom őszintén, kellemes szórakozási, időtöltési lehetőségnek találom, de azért jó lenne, ha néhány levelezésnek lenne kézzel fogható eredménye is. Sokan csak elbohóckodják a levelezéseket is. Én vagyok csak olyan beállítottságú idefent, hogy értelmetlennek találom az olyan levelezéseket nőkkel, amiből aztán semmi sem lesz/lehet? Nekem kevés ez a virtuális pötyögés, jobban szeretem a személyes találkozásokat, eszmecserét.
Nálatok hogy van ez? :)
Kort és nemet is írj, csak érdekelne, ki hogy látja ezt a dolgot.
ha leírom úgy sem hiszik el sokan :D
Először azért tértem vissza tartósan az oldalra, mert lelkileg elég rossz állapotban voltam és emlékeztem, hogy milyen jókat lehet nevetni itt a hozzászólásokon...
Végül elkezdtem válaszolgatni, kiadni magamból amit senkinek nem tudtam úgy elmondani, hogy enyhítse a fájdalmam...
Végül 7 év depresszió után itt kaptam segítséget, nem is keveset!
Főleg ezt szeretném visszaadni, segíteni másoknak, főleg azoknak akik lelkileg mély ponton vannak, megnevettetni az embereket, segíteni dönteni, haladni az életben...
Továbbá van néhány levelező társam, van akivel évek óta levelezünk...
Meg ismerkedésre is elég jó lehetőség, mert amit keresek, az személyesen nehezebben detektálható...igaz az itt megismert lány akivel majdnem 2 évig voltunk együtt elhagyott és a kapcsolatot kb egy elég csúnya kudarchoz tudnám hasonlítani, de tanulságos volt...
23F
én is kb unaloműzésként vagyok fent
az állatos témákhoz szoktam válaszolgatni és kéthavonta megnézem a többit is. :)
sajnos a kérdéseimre releváns válaszokat nemigen szoktam kapni, de mindig elgondolkodom az emberi alkalmatlanságon, mikor egy olyan problémát nem tudnak maguktól megoldani, amit nekem 12 évesen már sikerült és azt is felettébb érdekesnek tartom, h a többi válaszoló hogyan áll a témához és az egész állattartáshoz(főleg h a valóságba sosem találkoztam még ilyen emberekkel) 18/L
Nincs sok munkám, valamivel el kell ütni az időt, s itt nem csak görgetek és kattintgatok mint az indexen, hanem írok is, így a kollégák azt hiszik, hogy dolgozok :D
28/F
Bőrápolási kérdésekben szoktam válaszolni.
De láttam már erről kérdésedet, te nagyon félreérted ezt az oldalt.
Szeretnék tanulni az emberektől. Szeretnék kezdeni valamit az életemmel, mert a jelenlegi nem jó. Ha mások által inspirációt kapok/látok a változásra, akkor talán könnyebb lesz.
Ellenben amire tudok válaszolok a fent lévő kérdésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!