Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire gáz 25/6 évesen...

Mennyire gáz 25/6 évesen fejezni be az egyetemet? 24F

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy sok vizsgám maradt,elcsesztem nagyon...teljesen magam alatt vagyok,hogy ennyire elrontottam az egészet...meg az hogy mindenki jobb nálam,lehagynak én meg sehol sem vagyok!Több mint 20 vizsgám van....szerintem azt 1 év alatt képtelenség letenni,nem?Vagy mégis?Azután tervben van még a mester is...jó tanuló voltam,de leromlott a teljesítményem,elhanyagoltam!

2016. júl. 31. 23:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Sok olyan ember megy egyetemre akinek nincs elég kitartása hozzá, de te mutasd példát! elcseszted akkor legyen meg az akaratod hozzá fejezd be.

Sok sikert! És egyáltalán nem gáz(egyik tanárom 40 körül fejezte be az egyetemet 5 diplomával) 10evig vezetett egy céget aztán befucsolt, most középiskolai tanár...

2016. aug. 4. 12:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Nincs semmi gond ezzel. Az a lényeg,hogy befejezd.
2016. aug. 5. 11:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem "gáz", ettől még lehetsz értelmes, rendes ember. Persze nem árt ha most már összekapod magad és befejezed a ba-t legalább.
2016. aug. 22. 11:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, jól sejtem, h inkább az időtartamon aggódsz? Ugyanis tömegesen kezdenek egyetemet (vagy hajtanak másod-, harmaddiplomára) bármilyen életkorban, gyakran 55-60 évesen is.

Az, hogy hány év alatt fejezed be, milyen szempontból aggaszt téged? Érzelmileg? vagy mert annál később tudsz a leendő dipiddel elhelyezkedni? vagy miért aggaszt?

2016. nov. 22. 20:27
 15/15 A kérdező kommentje:
Érzelmileg is...meg hogy lemaradok a kollégáimtól,ez nagyon frusztrál,h lehagynak,persze magamnak köszönhetem!
2016. dec. 5. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!