Mennyire gáz 25/6 évesen fejezni be az egyetemet? 24F
Próbálj felzárkózni.
Szerintem 1-2 év még.
Rokonom 26-27 évesen fejezte be az egyetemet.
Minden esetre sok sikert.
Egyáltalán nem gáz, ne aggódj!
Az unokatesóm 28 évesen szerezte meg a diplomáját, úgyhogy egyáltalán nem vagy lemaradva!:D
Gáz-nem gáz, a te életed, neked kell elrendezned magadban.
Én 27 vagyok, a diplomatervem van hátra, de az égvilágon semmi motivációm elkezdeni. Egyrészt ha belekezdek, akkor garantáltan 1-2 hónap fizetés nélküli szabadság kellene, mert a melóm mellett semmi időm rá. Ami szabadidőm van azt is ezerszer hasznosabban el tudom tölteni.
Egyszer mindenképp meg kéne csináljam, de engem az egyetem eddig csak tönkretett, pedig anno kifejezetten jó teljesítményem volt.
Így hogy jó munkám van, ezerszer többet tanulok, valós, éles projekteken, jó a társaság is, nem az egyetem által belénk nevelt "nem lesz munkátok" hangulat van. Ráadásul nekem fizetnek és nem én fizetek, az sem utolsó szempont.
Komolyan mondom, engem egyetem után a munka tett boldoggá. Egyetemen folyton stresszes voltam, összefolytak a napok, elhíztam, tönkrement az egészségem. Ehhez képest munkában fogytam, szinte mindig jó a hangulatom.
Na meg a legfőbb, sokkal több az önbizalmam, mert folyamatosan pozitív kritikákat kapok, és úgy érzem jól csinálom a munkám. Míg egyetemen kb a takarítót többe nézik mint a diákot, meg mindennapos hogy szinte porig aláznak csak mert megtehetik.
Annyi, hogy 25-26 évesen illik kitalálni hogy mit is akarsz az élettől, és ha az egyetem nem megy, akkor belevágni valami másba, meg illik elmenni melózni.
Mert nekem van ismerősöm, aki lassan 30 éves, szintén nincs diplomája, viszont "egyetem mellett nem tudok melózni" címszóval él, amivel az a baj, hogy a le is diplomázik, akkor is ott lesz 30+ évesen, 0 tapasztalattal, üres önéletrajzzal.
"mások lehagytak mert ők nem (csak) bulizni mentek oda"
Ezzel az a poén, hogy van aki agyatlan bulizás mellett is képes teljesíteni, jól magolni, jó tételeket húzni, átlátni dolgokat. Míg mások ha vért hugyoznak se lesznek jobbak 2-esnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!