Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket nem zavarnak a könyves...

Titeket nem zavarnak a könyvesboltokban a "figyelők"?

Figyelt kérdés

Azokra az ott dolgozókra gondolok, akik megfigyelnek, és levegőt sem lehet venni tőlük. Szörnyen tolakodóak és modortalanok. A múltkor pl olyan példányt kerestem egy könyvből - mivel több is volt nekik - amelyik nincs meggyűrve, vagy "eltörve", erre rám szóltak, hogy ne válogassak, pakolgassak.

Miért nem elég kamerával felszerelni a boltot?

Szerintem nagyon kényelmetlen úgy nézelődni egy könyvesboltban, hogy minden léptedet árgus szemekkel figyelik - ezzel azt sugallva, hogy bennem valami "oldalkitépő-rongáló-tolvajt" látnak.

2016. júl. 31. 09:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%
10-es nem sokáig lenne ez a véleményed, ha neked kellene kifizetni a "lopásgátlóval ellátott" ám mégis ellopott könyvek árát... Fentebb kifejtettem, mit ér a "lopásgátló"...
2016. júl. 31. 10:28
 12/20 anonim ***** válasza:
57%
Soha nem tapasztaltam ilyet! ez eléggé egyedi eset lehet. Pedig én sok időt töltök könyvesboltokban, és mivel drágák a könyvek és nincs pénzem, ezért néhányat ki is olvasok ott:D:D Egyszer ért ezért egy "atrocitás" - megállt mellettem egy eladó, és szelíden, csendesen - hogy azért az olvasásba ne zavarjon-, megjegyezte, 'hamarosan zárnánk'.. :D:D
2016. júl. 31. 10:35
 13/20 anonim ***** válasza:
62%
*olvasásban
2016. júl. 31. 10:36
 14/20 anonim ***** válasza:
93%

Engem is zavar, de szerencsére könyvesboltban még nem tapasztaltam. Igaz, nem is Alexandrába járok, hanem egy kisebb Libribe. Ott nagyon kedvesek, ha kérem, segítenek, ha nem, akkor hagynak nézelődni.

Biztosan az az oka, hogy sokan lopnak, főleg nagyobb, zsúfoltabb üzletekben.

Nekem Rossmannban volt mindig ilyen kellemetlen élményem,h hogy konkrétan követett a biztonsági őr. Sok ismerősöm is ugyanezt tapasztalta. Pedig nem úgy nézek ki, mint aki ne vehetne meg bármit is magának. Azóta inkább más drogériába járok, és ott nem figyelnek meg :)

2016. júl. 31. 10:44
 15/20 A kérdező kommentje:
A Librire tényleg nem jellemző ez, csak ott meg gyengébb a választék.
2016. júl. 31. 10:55
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

15: Szerintem nagyjából hasonló a kínálat. Főleg neten. Sokszor inkább neten megrendelem és a boltba kérem. Akkor aztán tényleg nem zavar senki a nézelődésben :) Akkor szoktam csak átnézni Alexandrába, ha ott nincs, amit szeretnék. De ilyen eddig nagyon ritkán volt.

Bár most épp átszoktam antikváriumokba :) Ott pl. 800 Ft az a könyv, ami a boltban 6000. :)

2016. júl. 31. 10:57
 17/20 A kérdező kommentje:
Ahol én lakom, ott két Libri van, az egyik a Plázában, a másik a Skála alatt, szóval mindkettő eléggé kicsi. A belvárosban van egy 4 szintes Alexandra.
2016. júl. 31. 11:06
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
17: Nálunk is nagyobb az Alexandra, de mondjuk nem is a könyv része, inkább a többi, játékok, CD, DVD, tankönyvek. A könyv része nem sokkal nagyobb, mint a Libri. De eddig tényleg, amit kerestem, az általában meg volt ott is. Vagy megrendelték. Meg nekem hangulatosabb is, hogy egy kisebb, barátságosabb hely.
2016. júl. 31. 11:09
 19/20 anonim ***** válasza:
ha ilyennel találkozok kimegyek és kész megrendelem a könyvet online és az tuti, hogy jo állapotú lesz
2016. júl. 31. 11:57
 20/20 anonim válasza:
Engem is Rossmanban figyeltek és nem könyvesboltban.. Pedig 18 éves vagyok lány, nem épp az a tetovált kigyúrt atlétás 40es pasas..:D Nyilván nem akarnék lopni semmit egy drogériából, dehát mégis úgy érezte az őr h neki most feltűnően követnie kell. Spuriztam is el az üzletből, többek között emiatt nem is szeretek Rossmanba járni:D.
2017. márc. 30. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!