Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Olyan jó lett volna hogy ha...

Olyan jó lett volna hogy ha gazdag családba születtem volna. Más is érzett már így?

Figyelt kérdés
Olyan jó annak, aki csak úgy beleszületik a jóba, mindent megkap amit csak akar a szüleitől, tudnak neki venni külön házat, és még dolgoznia se kell. Eltud bárhova menni nyaralni ahova csak akar, nem kell azon törnie a fejét a következő hónapban mi lesz vele, hogy tud megélni.
2016. júl. 29. 09:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ja beleszületik a jóba, valóban, és akkor alap elvárás hogy tökéletes legyen, fullos bizonyítvánnyal mindig, 2 diplomával, aztán persze sikeres és csodás felnőtt legyen. Fogalmad sincs mennyire kikészít ez valakit. Átlag embereknél nincsenek akkora elvárások mint gazdagoknál. Nekik a jobb. Dolgoznia meg akkor is kell ha gazdag, mert a pénz nem végtelen. Szerintem neked fogalmad nincs milyen egy gazdag ember élete. Mellesleg bárki elérheti a gazdagságot, nem kell beleszületni, csak tenni érte.
2016. júl. 29. 11:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Én nem a pénzt hiányolom a gyerekkoromból, nem voltunk milliárdosok, kereset terén átlagos középosztálybeliek voltunk. Amit viszont hiányolok hogy egyáltalán nem foglalkoztak velem a szüleim azon kívül hogy ruháztak meg etettek, minőségi közösen eltöltött idő szinte semmi nem volt. Nagyon rossz érzés volt hogy amikor belül bántott valami, senkinek nem tudtam nem akartam vagy nem mertem beszélni róla, mindig mindent magamban tartottam, a későbbi lelki életem kisebb katasztrófa lett, úgy érzem ez az igazi hátrány az életemben, sokkal nagyobb mint pl. a lehetséges milliárdok hiánya ha azt egyáltalán hiánynak nevezhetném.
2016. júl. 29. 16:37
 13/16 anonim ***** válasza:

12#

Mintha csak én írtam volna.

Nálam dettó ugyanez volt/van.

2016. júl. 29. 17:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Igen, én nagyon szerettem volna.

Bárki bármit mond, sokkal egyszerűbb az élet, ha van lóvé.

Mostmár egész jól élek 25 éves koromra, de még így is kell néha osztani-szorozni, nekem minden vágyam, hogy olyan gazdag legyek, hogy arra költsek, amire csak akarok.

2016. júl. 29. 21:06
 15/16 anonim ***** válasza:
jo lenne tolem mar a segelyt is elvettek.
2017. febr. 10. 15:51
 16/16 anonim válasza:
Valahol jó valahol nem. Jó,mert könnyebb az élet, de rossz, mert nem magad érted el a célodat, nem lehetsz büszke magadra, stb. Nekem például fontos hogy én küzdjek meg ezekért :)
2018. szept. 1. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!