Ciki ha nem vagyok vallásos de hijab-ot viselek?
A fodrász borzasztóan elrontotta a hajam és ezért gondoltam rá de amúgyis megfordult a fejemben mert éltem több évig arab országban és már ott is nagyon megtetszett csak akkor meg túl kicsi voltam hozzá .
Leginkább muszlimákat kérdeznék hogy titeket mennyire zavarna hogy ha egy nem vallásos lány viselne fejkendőt?
15/L
Sziasztok köszi a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kéz.
Nem sülnek meg mert hozzá vagyok szokva amúgy sem szoktam "mutogatni" magam szinte mindig hosszú nadrág vagy szoknya és harisnya van rajtam.
Megkotni meg tudom még van ilyen " underscarf"-om is mert mikor külföldön voltam egyik barátnőm aki kendőt viselt megtanitotta.
Végül úgy döntottem hogy egyelőre nem fogom viselni ( már a hajam sem olyan vészes :-)) aztán később majd meglatom
szerintem is viseld nyugodtan.az csak egy ruhadarab nem az a vallásuk szóval mért zavarná?
bár igen itt nálunk nem gyakran látni ilyet szóval lehet megbámulnak de azt meg hagyd rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!