A társadalom miért nézi le azokat, akiknek 8
általánosuk van?
Nekem 6 osztalyom van.Le tojom,hogy ki mit gondol rólam.
Dolgozok,eltartom magam!
2016. júl. 27. 17:19
Ezért kell többre vinni és bebizonyítani nekik hogy lehet diplomája ha semmivel sem jobb nálad. Amúgy mit foglalkozol ezzel? Azt sem értem ők miért, hiszen nem az ő életük.
2016. júl. 27. 17:21
"lehet diplomája ha semmivel sem jobb nálad."
Ezzel ellentmondtál saját magadnak. A diplomás nyilván többet tanult, kitartóbb, szorgalmasabb. Ezzel máris több, mint azok, akik csak annyit tanultak, mint a diplomások 14 évesen.
2016. júl. 27. 17:24
Azèrt vannak lenézve, mert àltalában ők a leghangosabbak akkor mikor panaszkodni kell a fizetésekről, megbecsülésről. Tehàt semmit nem tettek le az asztalra, de igènyeik lennènek. Aki elfogadja ìgy a sorsàt azzal semmi gond.
2016. júl. 27. 17:25
Azért, mert buták és a 8 általános valóban semmi. Aki legalább egy gyenge érettségiig nem tudott eljutni, az mit vár az élettől.
2016. júl. 27. 17:26
Mert tanulatlanok. Egy érettségit csak össze lehet hozni.
2016. júl. 27. 17:29
7/13 A kérdező kommentje:
Meg úgy vettem észre, hogy azért is, mert a 8 osztályt végzettek bűnöznek a legtöbbet, de lehet, hogy ez hülyeség
Én nem ítélek senkit sem végzettség alapján.
Vannak olyanok akiknek nagyon nehéz helyzete volt, és ez nem tette lehetővé, hogy folytassa a hétköznapi életét, nem hogy a tanulmányait.
Számos faktor alapján meg lehet ítélni egy embert, és a végzettség ezek közül az egyik leggyengébb.
2016. júl. 27. 17:33
A fehéringes nyakkendős diplomás emberek lopják szét az országot, nem a 8 osztállyal rendelkezők! 8 osztállyal is lehetsz olvasott, ahhoz nem kell diploma, hogy olvass és könyvet vegyél a kezedbe. Másrészt nem az iskola ad tapasztalatot, hanem az élet. Szóval nem az iskolázottság a lényeg, és nem azt nézik le szigorúan véve, szerintem.
2016. júl. 27. 17:40
Kapásból három - négy milliárdos vállalkozót, cégtulajdonost tudok érettségi nélkül!( Cégvezetőt is vásárolt külföldi érettségivel.)
Na bumm -még, hogy nem vitték sokra...
Elárulom mem a balatonnál nyaraltak!
2016. júl. 27. 17:50
Kapcsolódó kérdések: