Már mondhatom hogy egyetemista vagyok? Ha megkapom az sms-t, hogy felvettek, akkor ha a férfi megkerdezi, hogy mivel foglalkozom.
Figyelt kérdés
Akkor egyetemista vagyok? :D csak mert olyan jó kimondani ^^
L/19
2016. júl. 26. 21:56
31/46 A kérdező kommentje:
Es mi a véleménye howard wolowitznek a saját pályájáról? :D ratapintottal, agymenőkben otthon vagyok ^^
Sajnálom, kérdezek valamit kedvesen, és elkezdenek sértegetni... Nem tudtam, hogy nem szabad válaszolni :') :o elnézésedet kérem, ha zavar, ne olvasd, ne foglalkozz vele.
2016. júl. 27. 00:08
32/46 anonim válasza:
Na majd gólytáborban megpipáztatják páran, meg kikormolják és lenyugszik :D Nincs megdugva.
33/46 A kérdező kommentje:
Hm... Milyen igazad lehet :D ^^
2016. júl. 27. 00:25
34/46 anonim válasza:
én kikormolm izomból a kis szukát xD
35/46 anonim válasza:
#34 Biztis vagy benne, hogy nőnemű a kérdező?
36/46 anonim válasza:
Fogadjunk nem raktak meg 2 éve..
37/46 anonim válasza:
Mondd nyugodtan, amíg teheted! :)
(egy szemeszternél többet nem igen nézek ki belőled)
39/46 anonim válasza:
Eléggé fura a kérdező és néhány válaszoló stílusa. Én is idén megyek egyetemre, de még nem mondanám magamról, hogy egyetemista vagyok. Majd a beiratkozás után. :)
20/L
40/46 anonim válasza:
Egyébként igen, tegnap csak annyi derült ki, hogy a szakokra mennyik a ponthatárok. Ennyitől viszont még nem lettél egyetemista, semennyivel nem vagy előrébb, mint pl. tegnapelőtt... Egyetemista akkor leszel, ha beiratkozol az egyetemre, vagyis egyetemi polgár leszel, és elkezded a konkrét tanévet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!