Hogyan találjak barátokat?
Hát ezeket szeretem én is, :) van két kutyusom, egy macskám. Imádok sütögetni, meg főzni is, a természet a legklasszabb dolog az életemben, kint érzem a legeslegjobban magam mindig. :)
Bringázni is szeretek, futni is, de mondjuk ezt csak a kutyáimmal szoktam. Unatkozni nem szoktam, mindig jól elvagyok.
És nem Mosonmagyaróváron lakom. :D
nézz körül, hogy milyen programok vannak a településen. iskola, nyelviskola, tánciskola, kultúrház, mozi, edzőterem, stb. keress valamilyen diák/nyári munkát, amivel még pénzt is keresel.
ha ennyire unatkozol és nagyon nem találsz semmilyen programot, ahol lehetne barátokat találni, akkor ott van a könyvtár. a világ szinte minden tudása benne van a könyvekben (a neten meg fent van a maradék), kezdj el olvasni, új dolgokat tanulni. többek közt a barátkozásról, társasági életről is van egy csomó féle könyv, akár önsegítő kategóriában, akár külöfnéle novellák, regények és más olvasmányosabb művek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!