Mi a fene ütött ezekbe a nőkbe?
A kérdésem nem vonatkozik mindenkire! Manapság már több, mint négy éve élek Nyíregyházán. Egy kicsi faluból jöttem ide tanulni, az első évben, kb. négy évvel ezelőtt még minden rendben volt a csajokkal. Na jó ez túlzás, :) de azért egyébként igen.
Egy jó ideje nem merek gyalog kimenni az utcára, mert öt perc alatt felhúznak ezek az idóta, fogyatékos nők! Az ember ugye közlekedik a járdán arrébb megy embereknek, illem stb. Manapság bejöttek ezek a nagy tégla okos ipodok, meg a franc tudja, hogy milyen okos telefonok. És egyszerűen nem lehet elmenni a járdán úgy, hogy valami fogyatékos nőszemély ne jönne szembe velem és ne lenne benne a feje a nyakáig abban a k..va telefonban! Persze az ilyen néma egy centit sem menne arrébb, nem is látja, hogy ki ön vele szembe, ha mégis rádnéz még felhúzza a szemöldökét, meg flegma pofa. Komolyan mondom, ha még egyszer meglátok egy ilyen idiótát én felrúgom úgy hogy kipereg az összes foga a nyomoronc kúvájának!
És nem tudom, hogy honnan a fasz.mból de tele vannak pénzzel tizenévesen, meg am a huszon, sőt harmincas korosztálynál is láttam ezt a hülye idealizmus, vagy stíus, hogy táska a könyökében, napszemcsi, meg nyomdossa azt a sza.rt ami a kezében van! A legjobb, amikor mindezt biciklizés mellett csinálják, és mennek azzal a szarral, és egy kézzel kormányoz, másik kezébe ott van az a szar tégla és úgy közlekedik, és még te menjél arrébb, hogy szegény fogyatékos el ne essen, mert akkor letörik a műkörme, annyira irritálnak az ilyenek. Én nem hiszem el, hogy ennyire fontos emberkék, hogy ne tudjanak normálisan menni az úton, nagyon idegesítő dolog, és szerintem nadzolásból direkt csináljék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!