Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van közöttetek olyan, aki úgy...

Van közöttetek olyan, aki úgy érzi, hogy neki nem is kellett volna tulajdonképpen megszületnie?

Figyelt kérdés
2016. júl. 18. 20:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én. ):
2016. júl. 19. 08:01
 12/24 anonim válasza:
100%

Gyrekek látom itt mindenki depi meg életképtelen, figyeljetek, ha titeket lesz@rnak nem kelletek nekik akkor nektek miért kellenek ők? Minek vágytok az elismerésükre vagy bármire? Ne csak rinyáljatok, növesszetek golyókat és akinek nincs rátok szüksége arra nektek se legyen, ne mástól várjatok dolgokat, magatok oldjátok meg mert senkire sem számíthattok! Én is éreztem így mint ti nekem sem volt soha az életem fenékig tejfel, de odáig eljutottam hogy így 21 évesen építettem magamnak egy külön családot, szerető feleséggel és egy gyönyörű kisfiúval. Anyám elhagyott minket de attól függetlenül megpróbált beleszólni az életembe, én erre azzal válaszoltam hogy szó szerint elküldte a m.cskos qrva anyukájába, nem tartom vele a kapcsolatot és bárki megpróbálna bele szólni azzal ugyan így tennék... Engem is elnyomtak vagy legalábbis megpróbáltak, barátom sem volt sok és sokszor megaláztak és bántottak volt hogy fizikailag, teljesen el voltam keseredve,ám egy szép napon berágtam és a saját kezembe vettem a dolgokat, a semmiből építettem fel mindent, szóval megértelek titeket és épp ezért mondom azt hogy ne rinyáljatok meg bánkódjatok, hanem álljatok a sarkatokra, ha valakinek meg problémája van veletek akkor attól meg ne féljetek...

Nagy vonalakba ezt tudom mondani, remélem azért a lényeget lehet érteni :D

2016. júl. 21. 19:13
 13/24 anonim ***** válasza:
Sokáig éreztem így, de sikerült bebeszélnem magamnak, hogy rosszul gondolom én nekem is ugyanolyan jogom van az élethez, a szerelemhez, bármihez mint bárki másnak. Elhittem, ettől egy kicsit jobban lettem.
2016. júl. 21. 19:41
 14/24 anonim ***** válasza:
Abszolút.
2016. júl. 21. 20:20
 15/24 anonim ***** válasza:

Jelen...

14L

2016. júl. 21. 21:05
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Úristen dejo lett volna :) tenyleg...most nemkene ennyit baszakodnom ebben a szaros vilagban....megszulettem a semmiert....tok gaz...ehellyett most szepen lebegnek a semmiben...:) szerintem jobb volt elotte...kivancsi vagyok mivan a halal utan :) talan megint a semmi :) es asztan ujra ez a baszadek elet :/...hat szopas lenne..
2016. júl. 21. 21:17
 17/24 anonim ***** válasza:

Ja es eszt ugy mondom hogy nincs semmi problema most az eletemmel...eljarok itthonrol...dolgozok, bulizok, van egy csomo baratom...

Elozo vaok

2016. júl. 21. 21:21
 18/24 anonim ***** válasza:
15# Miért érzed így? Tök kicsi vagy még...
2016. júl. 28. 21:17
 19/24 anonim ***** válasza:
Eljöttem 400kmre otthonról hogy itt tanuljak ahol távkapcsban voltam a párommal. Összeköltöztünk, autót vettünk, eljegyzés és 5 év után megcsalt, elhagyott. A közös jövőnk motivált eddig, de most nem tudom mihez kezdjek magammal, nincs sok barátom, jelenlegi fizumhoz sok egyedül a rezsi, autót el kell adni.
2016. júl. 29. 01:05
 20/24 anonim ***** válasza:
Engem 8 év után csaltak meg pont akkor, amikor azon kezdtem gondolkodni, hogy beszélgetnünk kellene a gyermekvállalásról. A megcsalás konkrét oka a következő volt: a hölgy a munkahelyén összeismerkedett az egyik jól kereső középvezetőjével, aki fűt-fát megíért neki. Az illetőnek egy szobával nagyobb lakása volt mint nekem és meglehetősen nagy és drága autója. Ez elég volt neki a döntés meghozatalához, hogy négy hónapos felületes ismeretség után beáldozza a majdnem 9 éves kapcsolatunkat. Megtörtént a csoda, kb. három hétig voltak együtt és miután kiderült, hogy az úr a hölgyet teherbe ejtette, a hölgynek mennie kellett, de nem csak a lakásból, hanem a munkahelyéről is. Tehát hazaköltözött terhesen az öreg szüleihez, most van gyerek, de nincs se lakás, se munka, se gyerek, se apuka... Így járt, sajnálom... Nekem meg szerintem még idén nyáron lesz egy 10 évvel fiatalabb barátnőm és szerintem jól is fogjuk érezni magunkat együtt...
2016. júl. 29. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!