Akik a suliba "menők", azok otthon lapulnak? És aki az iskolába lapul, az otthon milyen?
Figyelt kérdés
2016. júl. 17. 06:18
11/13 anonim válasza:
Csak szimplán nekem kifordul a gyomrom ettől a menő, nem menő és nyomi jelzőktől. A népszerűt sem szoktam használni, bár az még egy fokkal jobb.
Én is jobban szeretem az embereket az alapján megítélni, hogy milyenek velem, és a környezetükben előforduló más személyekkel. így tettél te is, ezzel nincs is baj. Csak ezeket a menő, nyomi, stb. jelzőket felejtsük már el...
12/13 anonim válasza:
Akkor ebben egyet értünk. A "menőről" (nem a népszerűségről) nekem a drága ruhás, beképzelt, buta, iszákos kis pichák jutnak eszembe meg a következő mondat: "olcsó emberek drága holmikban, hamis kapcsolatokkal versenyeznek, hogy ki a boldogabb". És persze, ez is igaz lehet néhány esetben, mert voltak olyan osztálytársaim is, akiknek a fő mottójuk a kinézet és a lekezelőség volt, emellett még csúnyák is voltak szegények a sok sminkeléstől...
13/13 anonim válasza:
Igen, akit otthon szigorúan nevelnek az iskolában általában igyekszik magabiztosnak mutatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!