Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hova jut a világ ha felnőtt...

Hova jut a világ ha felnőtt emberek okostelefonnal állatfigurákat gyüjtenek? (Pokémon GO )

Figyelt kérdés
Munkatársam mondta hogy hazafele 3x kellett megállnia kocsival hogy felvegy a megtalált mesefigurát. Ez már a teljes elhülyülés jele?
2016. júl. 16. 08:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy neked?! Nincs sehol előírva,hogy attól hogy az ember felnő,attól fogva már csak a nemiszerve lehet az egyetlen örömforrása...
2016. júl. 17. 16:09
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

#10-es annyira, de annyira jól leírta az egészet! De gondolom úgysem kap majd normális választ, mert ahhoz el kéne fogadnod, hogy elég átgondolatlan a kérdésed.

Hova jut a világ? Sehova. Ugyanolyan, mint volt. Felnőtt emberek égettek már "boszorkányokat", dolgoztattak gyerekeket, öltek vallási fanatizmus miatt. És felmerül benned a kérdés, hogy hova jut a világ, mert néhányan... játszanak? :D Szerinted, a játék miatt hova jutna? És miért lenne teljes elhülyülés? Mitől jobb, amikor valaki öltönyben elmegy pókerezni?

És miből gondolod, hogy ez bárminemű problémát is okoz? Mitől jobb, ha a munkatársad hazamegy és beesik a tévé elé, elszív pár cigit meg iszik pár sört? Egyszerűen ezek társadalmilag elfogadottabbak és kész. Hidd el, egy vaskalapos, gyereket verő szülőnél sokkal jobb az, aki megy játszani a gyerekével.

2016. júl. 17. 20:12
 13/19 anonim válasza:
Szerintem ez egy fokkal még mindig jobb mint a különböző VR-szemüvegek.
2016. júl. 18. 16:20
 14/19 A kérdező kommentje:
Már konkrétan baleseteket is okozott a játék mert a kocsiban is ezt játszák vezetés helyett. Egy 18 éves fiú meghalt mert betörtek egy házba hogy felvegyenek egy pokemont. A tulaj azt hitte betörő és lelőtte. Szóval ez teljesen rendben van így?
2016. júl. 21. 14:28
 15/19 anonim ***** válasza:

14. Most mondjam azt, hogy hulye a kolyok, hogy betor mas hazaba? Mert az.

Akarmennyire akarjak ezt a PC faxsagot rankeroltetni. Igenis, a gyerek hibaja, hogy lelottek. Aki ennyire nem bir gondolkodni, hogy rajojjon nem megyek be mas portaja akar egy Pokemonert, akar ekszerert/penzert barmiert az igy jart. Kesz.

Most mindenki ugy ki van akadva. Pedig szerintem csak a termeszetes kivalasztodas indult meg nagyon ujbol. 😂

Pl. erdekes mod, en meg mindig elek, es nem mentem ki az autopalya kozepere, hogy felszedjem a szemkozti pokestopbol a cuccokat, pedig mar lassan 2 hete jatszom.

2016. júl. 21. 14:36
 16/19 anonim ***** válasza:
48%

"emlékszem anno már a Tetris megjelenésekor is attól rettegtek egyesek, hogy elhülyíti az embereket, aztán eltelt több mint harminc év és mégsem hülyült el az emberiség. "

Biztosan ? :)

Amúgy engem nem érdekel, bár szerintem is egy vicc amúgy . .Csak engem megne zavarjanak!!!

A portámra meg felőg ne jöjjenek be!

De még az utcán se ütközzenek nekem, üssenek el emiatt!

2016. júl. 21. 15:29
 17/19 anonim válasza:
100%

Hát komolyan mondom, most már a f**z ki van! Eddig mindenki PC-n/konzolon játszott, vagy tv-zett a szobájában. Sokan meg fel**szták magukat, hogy nem mennek ki, nem barátkoznak stb. (mert persze őket nagyon zavarhatta) Most mindenki kimegy, sétál, parkokba és emlékművekhez megy és még jól el is van. Sőt úgy hallottam, hogy vannak vmi klánok is vagy mi, szóval még találkoznak is. És most meg emiatt lett mindenkinek nagy a pofája? Mi a **szomat csináljanak az emberek, hogy mindenki elégedett legyen a pi**ájával, és amitől nem unják szét magukat?

"teljes elhülyülés jele" ja persze, hülye vagy mert játszol, és ahelyett hogy szétlőnél mindenkit CS-ben vagy CoD-ban inkább gyűjtögetsz valamiket. Ez tényleg nagyon elhülyülés.

"felnőtt emberek okostelefonnal állatfigurákat gyűjtenek". Ki mondta azt, hogy a játszás a gyerekek dolga, a felnőtteknek meg csak dolgozni és b***ni szabad? Ha egy felnőttnek van szabadideje hadd játsszon már...

és az állatfigura gyűjtés mért gond? régen meg kupakot meg dugókat gyűjtött mindenki.

Mellesleg az állatfigura/mesefigura = pokémon.

És visszatérve a balesetekre... Ja, már 1-2 embert elütöttek, aki pokémon gózott. Olyan embert, aki csak szimplán telózott, elütöttek már pár százat a világon. Olyat, aki meg szimplán hülye volt és kiment az útra elütöttek már pár ezret.

A gyerek aki meg bement a házba... az sem a pokémon gotól lett hülye. Ha valaki bemegy más házába, az alapból hülye, ehhez nem kell játék. Mellesleg nem a pokémonnal van gond. Volt aki azt hitte, hogy a suli a call of duty és szétlőtte az osztályt és az osztálytársait. Vannak ilyen elmebeteg állatok. De ezek nagyrészben játék nélkül is hülyék.

2016. aug. 5. 16:00
 18/19 anonim ***** válasza:

"Egy 18 éves fiú meghalt mert betörtek egy házba hogy felvegyenek egy pokemont. A tulaj azt hitte betörő és lelőtte. Szóval ez teljesen rendben van így?"

Valóban nincs ez rendben... egy 18 éves, már NAGYKORÚ ember ne legyen annyira életképtelen hülye, hogy betör más házába, magánterületre...

Nem a készítők hibája, hogyha valaki nem fogja fel, mi az, hogy betör valahova.

2016. aug. 5. 16:17
 19/19 anonim válasza:
Nem a technológia és az internet hülyítette el az embereket, csak rávilágított, hogy mennyi van belőlük :S :D
2016. nov. 24. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!