Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti hány forintért hajolnátok...

Ti hány forintért hajolnátok le az utcán, hogy felvegyétek?

Figyelt kérdés
Van aki az 5ftost is felveszi van aki csak 100 ft-tól felfelé.
2016. júl. 14. 18:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

5Ft-ért is. A pénz az pénz, nem hanyagság kérdése.

100-ból amúgy hol kapni ma egy gombóc fagyit? Mert én 180-190ért láttam kb mindenhol átlagban. De láttam már 300-ért is elborultabb helyeken.

2016. júl. 14. 21:36
 12/14 homo ludensz ***** válasza:
A belénk rögzült értékrend éreztet egy késztetést arra hogy miért hajolj le. Gyermekkoromban apám még a görbe szögeket is kiegyengette velem mikor pld.a sufnit javította. Tehát nekem egy fényes új szög is érték. Aki esetleg úgy nőtt fel hogy kicsorbult és mehet a kukába annak más az értékrendje. Nem rosszabb csak más. Amennyiben egy pénzérmét látnák névértéktől függetlenül felvenném. Volt hogy 20 filléresekből csináltam alátétet a popszegecs alá. Nagyon hasznos volt akkor a számomra de már vásárló értéke nem sok volt. Azt mondom minden viszonylagos mert 100 forint hiányzik a buszjegyedhez akkor te gyalog fogsz menni.
2016. júl. 15. 10:56
 13/14 Inessential ***** válasza:
5Forintért is lehajolok, mivel gyűjtöm őket.
2016. júl. 16. 11:47
 14/14 polarbeer válasza:
Mindenféle pénzért lehajolok. Gyűjtöm a régi pénzeket, és bár szinte értéktelen, lehajolok az 1-2 Ft-osért, meg az eurocentért is. Legutóbb múlt hétvégén a szénában találtam egy 1988-as 50 fillérest. :)
2016. júl. 16. 23:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!