20 éves lány vagyok és megöl a féltékenység. Mindig az jár a fejemben, hogy mi lehetett volna. Hogyan léphetnék túl ezen?
Volt egy fiú, akivel nagyon jóban lettünk. Nem is tudnám megmagyarázni miért, de lekoptattam. Ennek 1,5 éve.
Nemrég megnéztem a fb képeit és azóta csak ő jár a fejemben. De van barátnője:(
Azt látom milyen aktív életet él, milyen jól érzi magát, milyen helyekre jár és ami a legjobban bánt, milyen boldog a barátnőjével. Aki én is lehettem volna...és ez kiborít.
Én egyedül vagyok, kimerít a munka és nem jutok egyről a kettőre. Ellöktem magamtól a legjobb dolgot az életemben
Imádom, amikor valaki csak sajnálni és sajnáltatni tudja magát, de lusta tenni bármit önmagért.
Az esetleg eszedbe jutott, hogy ne valaki mástól várd, hogy rendezze az életed, hanem önerőből valósítsd meg a dolgokat, amikre vágysz? Tudod értelmes ember így oldja meg, nem a facebookot bújja és féltékenykedik azokra, akiknek jobban megy.
Te is élhetsz aktív életet, utazhatsz, lehetsz boldog, senki sem tiltja.
Nem jutsz egyről a kettőre? Változtass azon, ahogy élsz. Kimerít a munka? Fektess bele energiát abba, hogy másikat találj, esetleg tanulj, tanulj nyelvet, képezd magad más irányba - igen, rohadt fárasztó, de időszakos és megtérül. Vagy az már derrogál, mi? Mégis miből gondolod, hogy ha anno nem utasítod el, mindent a s*gged alá pakolt volna a srác? Sanszos, hogy a barátnője tesz is valamit a kapcsolatba, nem csak ül és várja a sült galambot.
Rinyálni könnyű, de nem más felelőssége a te életed rendberakni, hanem a tiéd.. bár ezt az ilyen felszínes, lusta p*csák úgysem fogják megérteni.. Főjj csak tovább a saját levedben, majd találsz egy gazdag fószert, akit kihasználhatsz.
Azt soha nem írtam, hogy nem szerettem. Csak hogy hülye voltam. Ő mindig is kedves volt hozzám és a tenyerén hordozott. Mindig a kedvemben járt és azóta is hiányzik. Csak eddig megtudtam állni, hogy megnézzem mi van vele.
És csak a miheztartás végett, az én családom sokkal gazdagabb, mint az övé. Nincs és soha nem is volt szükségem pénzre, ha az kellene, akkor a családi vállalkozásban helyezkedtem volna el és nem egy albérletben élnék még 2 másik lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!