Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vajon vannak a punkoknak...

Piriiiii kérdése:

Vajon vannak a punkoknak érzéseik?

Figyelt kérdés
2016. júl. 13. 22:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
,,Te biztosan őspunk vagy" Nem, de rengeteg igazi punkzenét hallgatok és vannak punk barátaim, ezen a színtéren pont, hogy inkább az érző emberek dominálnak. Attól, hogy rossz tapasztalatod volt, még nem kell leírni egy teljes szubkultúrát. Sajnálom, hogy így jártál.
2016. júl. 14. 13:59
 12/24 anonim ***** válasza:
Nem akartam ilyen nyers lenni, de ha valamit gyűlölök, az az általánosítás, főleg egy olyan dologra vonatkozóan, ami közel áll hozzám. Nekem nap mint nap erőt ad ezen ,,érzéketlen" emberek zenéje.
2016. júl. 14. 14:03
 13/24 anonim ***** válasza:
Ja, és jól tudom, hogy mit takar a ,,pszichopata" kifejezés. Az olyan emberről először meg sem mondanád, hogy az. Felveszi a megtévesztő álarcát, mosolygós, behódoló...miután csúnyán kihasznált, aztán szokott megmutatkozni az igazi énje a szenvedő fél számára. Nézd, nem zárom ki, hogy a srác pszichopata, hiszen nem ismerem, de megerősíteni sem tudom, hogy az. Attól, hogy csalódtál benne, még közel sem biztos, hogy egy valódi antiszociális ember. Nem ismerem a körülményeket, az ebben résztvevőket, úgyhogy tényleg nem tudok nyilatkozni. Mindenesetre hanyagold az ilyen jellegű kérdéseket.
2016. júl. 14. 14:12
 14/24 anonim ***** válasza:
Amúgy én egy 20 éves srác vagyok, úgyhogy nem lehetek őspunk. Viszont imádom az őspunkok zenéjét, rengeteget tanultam belőlük.
2016. júl. 14. 14:14
 15/24 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van, bár nem általánosítottam, mivel nem kijelentettem valamit, hanem kérdeztem. De valóban nem jó általánosítani, én is ismerek olyan punkot, aki mélyérzésű, kedves, stb.

Csak nem akartam körülményesen megfogalmazni a kérdésemet. Bár sejtettem, hogy valakinek biztos szemet szúr majd.

2016. júl. 14. 14:30
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy vannak köztük mélyérzésű emberek, akkor mire szolgált valójban ez a bugyuta kérdés???
2016. júl. 14. 14:33
 17/24 A kérdező kommentje:
Talán költői kérdés volt csupán. :)
2016. júl. 14. 14:45
 18/24 anonim ***** válasza:
Elég értelmetlen, annyi szent. :D
2016. júl. 14. 15:41
 19/24 Inessential ***** válasza:
Miért ne lennének?
2016. júl. 15. 14:54
 20/24 anonim ***** válasza:

Annyit javítanék a kérdező egyik hozzászólásán, hogy azt az embert akinek nincsenek érzései nem pszichopatának hívják, hanem alexitímiásnak.

Ennyit az okoskodásomról, amúgy miért kérdezted?

2016. júl. 15. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!