Miért jó a punkoknak amit csinálnak?
Ez a csövezés, tarhálás, kannás bor piálás, nulla normális élet. Amit a punkok 90 %-a csinál.
Miért?
Várj várj várj, miben mérjük a normális életet?
Azért csövezek, mert szeretem.
Azért tarhálok, mert megtehetem.
Azért iszok kannást, mert olcsó és lássuk be, jó is, ha hozzáértően van elkészítve... ó be szép is a kanna..kanna kanna kanna...
Az életembe, mint kívülálló, nem látsz bele, sem másokéba, tehát az a felvetésed, miszerint 0 normális élet, itt megbukott.
Legvégül a legfontosabb kérdésedre, a "miért"-re a válaszom: mert ezt AKAROM csinálni.
1punk a 90%-ból.
Csövezés? Mármint köztereken üldögélés, nézelődés, iszogatás, esetleg nyáron szabad ég alatt alvás? Miért ne? Szeretem ha nyüzsög körülöttem az élet, szeretek forgalmas helyeken lenni minden különösebb cél nélkül. Tarhálás? A pénz kell. Mondjuk én egy kezemen meg tudom számolni, hányszor csináltam, csak pl. olyankor, ha mondjuk elhagytam a pénztárcám, és nem volt pénzem vonatjegyre, szóval ha tényleg kellett. De ha van elég bőr a pofájukon hozzá, akkor miért ne? A kannás bor meg olcsó. Vedelni kell, nem ízlelgetni.
Amúgy nem vagyok nagy punk, mert külsőre nemigen látszik rajtam, hogy ennek a stílusnak a szerelmese vagyok. De a punk zene az a szívem csücske, egyetlen más műfajjal sem tudok ennyire azonosulni. Emellett egyetemre járok, normális életem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!