Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy tudnám elérni? Kérdés lent

Hogy tudnám elérni? Kérdés lent

Figyelt kérdés

Sziasztok

Hogy tudnám elérni azt hogy kórházba kerüljek egy kicsi időre?

Rossz kommentet nem kérek,van elég bajom azok nélkül is.

Olyan dologra gondolok ami sima balesetnek is beállítható,nem pedig gyógyszerezésre gondolok

Előre is köszönöm a segitséget!

2016. júl. 11. 21:37
 1/6 Inessential ***** válasza:
50%
Mégis minek akarod te ezt?
2016. júl. 11. 21:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért akarsz kórházba kerülni? Addig örülj, amíg egészséges vagy! A baromságokon való mélázás helyett jobban járnál, ha kicsit összekaparnád magad és felállnál a padlóról, ha úgy érzed oda kerültél.
2016. júl. 11. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
47%
Mi a problémád? :)
2016. júl. 11. 21:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy kórházba kerülj erős indok kell, nem elég beadni, hogy fáj a fejed,hányingered van.

1. baleset, egyből sürgősségi

2. régóta tartó betegség

Ez a két opció van.

2016. júl. 11. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Én sem értem miféle megmagyarázhatatlan céllal akar valaki egészségesen kórházba kerülni. De esetleg próbálkozz egy pszichiátriai osztályon, állíts be egy bőrönndel, hogy kórházba akarsz kerülni és szerintem biztos lesz a siker. Kárt külön ezért szerintem semmiképpen ne tegyél magadban, mert ha egy baleset rosszul sikerül és tényleg súlyosan megsérülsz, akkor akár le is bénulhatsz egész életedre. Szerintem inkább felejtsd el ezt a tervedet és ismerkedj ezen az oldalon, biztosan találsz majd barátokat.
2016. júl. 11. 22:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Biztos valami gáz összejövetelt akar megúszni a kérdező,vagy csak sajnálatot/empátiát akar ébreszteni valakiben.
2016. júl. 12. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!