Hogy tudnám elérni ezt az anyukámnál?
Figyelt kérdés
Az lenne, hogy nagyon meg vennék egy számítógépes játékot, de anyukám nem engedi,mert drága, de én saját pénzemből venném,értem hogy ne pazaroljam a pénzem , de nekem van több megspórolt pénzem és egész évben alig költök valamit,nemrég mondjuk vettem egy notebookot sok spórolás után,de 1 évben max 10ezer forintot ha költök.Légyszi normális válaszokat és előre is kösz,még annyi,hogy amúgy nagyon kedves meg engedékeny az anyukám,de ezt a játékot nagyon szeretném.2015. jan. 12. 16:53
1/6 A kérdező kommentje:
Ha lehet gyors válaszokat
2015. jan. 12. 17:20
2/6 anonim válasza:
keress "ingyenes" verziót
ha meg nagyon netes játék, akkor is találni néha tört szervert
+lehet megveszed, és kiderül hogy nem megy játszhatóan a gépeden, vagy simán menne, de valamiért baja van a gépeddel és valami nem jó (pl átlátszó ellenség)
3/6 A kérdező kommentje:
Gta 5 re gondoltan,most fog majd kijönni de nem is lehet majd egyhamar letölteni online mód is kéne.A gépemen meg menne már megnéztem pár helyen.
2015. jan. 12. 17:40
4/6 anonim válasza:
A GTA 5 nem olyan kisgyerekeknek való, akiknek anyuci veszi a játékot.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem is vagyok kisgyerek,és saját pénzből venném meg.Csak arra kéne hogy kártyán lehessen fizetni,mert nekem még nincs.
2015. jan. 12. 18:33
6/6 anonim válasza:
Na látod, pont ezt mondtam én is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!