Emberek miért beszélnek annyit, hogy levegőt se vesznek?
Figyelt kérdés
Miért érzik késztetésnek hogy mindig beszéljenek, félnek vagy csak önigazolást keresnek ? Egyáltalán miért érzik azt hogy mindenre reagálniuk kell, még arra is ami nem róluk szól ? Ha én személyiségemből kifolyólag nem vagyok olyan beszédes akkor persze én vagyok a döntés képtelen antiszoc2016. júl. 11. 14:53
1/2 anonim válasza:
Én csak nagyritkán jutok szóhoz, mert nem szeretek beszélni, vagy mindég a szavamba vágnak. Úgyhogy, ha egyszer elkezdek mondani valamit, akkor ott muszáj gyorsan levegő vételt is mellőzve elmondani, mielőtt valaki a szavamba vágna. :D
2/2 anonim válasza:
Vagy épp csak egy számukra fonots, élvezetes témáról akarnak sok információt megosztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!