Szerintetek ez nem volt bunkó dolog?
Anyukám és a párja jöttek hozzánk vendégségbe, és én pizzát csináltam, gondoltam azt úgyis szinte mindenki szereti. És ők kint ettek, én meg bementem valamiért a szobába, és hallottam, hogy az az ember mondja anyának, hogy hát neki ez nem ízlik. És anya mondta, hogy azért nekem mondja, majd, hogy finom volt. Hát bevallom rosszul esett, mert egész délelőtt azzal vacakoltam, én gyúrtam a tésztát, meg minden. És mikor visszamentem, volt képe azt mondani, hogy finom volt, köszöni szépen.
Szerintetek ez nem pofátlanság?
Egyébként szerintem semmi baja nem volt a pizzának, a tésztája jó lett, nem lett kemény, nem maradt nyers, direkt megkérdeztem, hogy milyen feltéttel szereti, tehát igazából nem is értem miért nem ízlett neki.
L/20
"Anyukám és a párja jöttek hozzánk vendégségbe, és én pizzát csináltam, gondoltam azt úgyis szinte mindenki szereti."
Nem jól gondoltad, a páromat ki lehet zavarni a világból a pizzával (meg minde egyéb olasz tésztaétellel is).
Emellett egyébként sem volt bunkó az illetö, mert megette, azt pedig, hoyg nem ízlett neki, nem neked, hanem anyukádnak mondta a távollétedben.
Ezen kivül attól, hogy te sok munkát fektettél az elkészítésébe, még nem kell, hogy másnak is tetsszen, miven az ízések nem egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!