Hogyan lehetnék olyan mint ő?
Figyelt kérdés
Van egy lány akire nagyon felnézek. Szép, jó az alakja, van pasija, mindenki szereti, sok barátja van és benne van egy nagyobb klikkben amiben a város celebei is benne vannak. Kedves, mindenkihez szeretettel fordul és simulékony természete van. A fiúk is felfigyelnek rá. ( Ez lehet nem ide illik, de profilján is sok lájk van. ) Régebben osztálytársam volt és akkor nem nagyon szerettem. Lehet azért, mert féltékeny voltam és már megbántam. Hogyan lehetnék olyan mint ő? Nem feltétlen külsőre értem, hanem inkább a barátokra.
14/L
2016. júl. 10. 15:20
2/4 Inessential válasza:
Ne akarj olyan lenni, mint mások.
Légy önmagad.
3/4 anonim válasza:
Sehogy. Pontosan ugyanolyan mint ő nem leszel. De ha a kedvessege tetszik az te is lehetsz. Egy kedves csupasziv embert majdhogynem mindenki kedvel kiveve aki irigy...
4/4 anonim válasza:
Keresd meg a saját értékeidet, légy önmagad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!