Terhes vagyok egy ferfitol akivel koztunk sosem. Volt normalis kapcsolat csak sex de mimdketen akartuk a babat o most megsem torodik velem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2016. júl. 8. 20:38
11/25 A kérdező kommentje:
Nem fog o kovetelni semmit amugy is azt sem tudja mikor kel szulnom mert mar meg szakitotam vele mindenn kapcsolatot
2016. júl. 8. 20:59
12/25 anonim válasza:
Akkor kit íratsz be apának? Valami ártatlan palimadarat?
13/25 anonim válasza:
Na, a fajtádnak nagyon kell gyerek. Majd az állam ellátja, lesz még egy idióta, ostoba, semmitérő hülye, mint a kedves szülei.
14/25 A kérdező kommentje:
Kepzeld igenis kell a gyerek atol hogy az apjaval nem fogom tartaniba kapcsolatot a baba a mindenem es nem kel az allam el lassa mivel el tudom tartani
2016. júl. 8. 21:20
15/25 anonim válasza:
Kérlek, amint lehet, add oda egy értelmesebb családnak a gyereket, akik képesek felnőttként gondolkodni! Mert te alkalmatlan vagy rá. Felfogsz nevelni egy érzelmileg és jó eséllyel értelmileg is elmaradott gyereket, mert láthatóan tinikorban megrekedt a fejlődésed.
16/25 anonim válasza:
Tehát olyan emberrel kúrattad fel magad, akivel nem szeretitek egymást és most sírsz, hogy nem szeret. Van ebben logika, csak mégsem. Idióta...
17/25 A kérdező kommentje:
Nem adom oda senkinek es nincs kozotok hoza hogy mit csinalok a gyerekemel
2016. júl. 8. 22:18
18/25 anonim válasza:
Komolyan úgy gondolod, hogy gyerekesen viselkedsz, még írni sem tudsz normálisan, de elég felkészült vagy egy gyermek felnevelésére?
19/25 A kérdező kommentje:
Igen kepzeld el :)))
2016. júl. 8. 22:21
20/25 anonim válasza:
Tényleg nincs joga senkinek sem megmondani, hogy mit kezdjen a gyerekével. Mondjuk engem nem is nagyon érdekel. Annyi hülye van már ezen a földön, hogy az a plusz egy, ami abból a gyerekből lesz, az fel sem fog tűnni senkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!