Mennyi lenne az a pénz, amire azt mondanád, hogy itthon maradok, nem megyek külföldre?
Figyelt kérdés
Én olyan 300-400 ezerre azt mondanám,hogy maradok.
Jelenleg mennyit keresel?
24F
2016. júl. 7. 02:03
11/18 Sunshinedoll válasza:
Igazából 400-500ezret diploma után valószínűleg úgyis keresnék itthon, de a szakmámat tekintve külföldön jóval több lehetőségem lenne a technológiai fejlettség miatt. És mivel imádom a szakmám, számomra ez is szempont.
12/18 anonim válasza:
Nem a pénzért jöttem ki, nem is jönnék egyelőre vissza semennyiért. Éltem 4 évig Svájcban, most második éve Németországban, és tervben van még 1-2 ország, ahol szeretnék pár évet eltölteni, mielőtt valahol végleg gyökeret eresztek. Addig is jó megtapasztalni más országokat, más szokásokat, sokat hozzáad az ember személyiségéhez. Gondolj bele, már pár hetes vakáció alatt mennyi mindent megváltoztat benned a tény, hogy külföldiek között élsz, belelátsz az életükbe... ezt nem adnám semmi pénzért. De ha szigorúan az anyagiakat vesszük, idekint gyűjteni lehet, de rengeteget, otthon pedig saját házat venni, mert az mindenhol máshol irreálisan drága a magyar árakhoz képest.
13/18 anonim válasza:
A vegzettsegemet es munkatapasztalatomat tekintve netto 500ezerert elnek Mo-on is. De en sem apenz miatt vagyok kulfoldon annak ellenere, h nagyon jol keresek. Ha a penzt nezzuk, akkor Mo-on kevesebbel is beernem, de sajnos egyelore jobban erzem magam kulfoldon.
14/18 anonim válasza:
Talán havi 3-4millióért maradnék.
Most is jól keresek,de tudom kint még többet kapnék,plusz konkrétan csak nem sz..pnak le váltott műszakba kinti szakembereket akkora hiány van.
Tehát tuti az lesz,hogy én is elmegyek,amint lesz olyan lehetőségem.
Lett volna 3000 euróért nem éri meg például,mert pont vegetálhatsz úgyhogy kocsid nincsen,és egyedül bérelsz kecót,mivel ha nem akarsz Abdullal meg Javaszakival együtt lakni egy lakásban.
15/18 anonim válasza:
Ha tisztán megmaradna 600-700 ezer. Ez még lehet hogy kevés is, mert félre kell tenni későbbre, az öregkorra (Magyarországon nyugdíj nem lesz mire oda kerülök), talán családalapításra, telekvásárlásra és építkezésre. Lehet, hogy az egészségügy pár év alatt teljesen összeomlik és akkor ha valami problémám van, mehetek magánkórházba. Az sem olcsó.
16/18 anonim válasza:
2 millioert hazamennek. Jelenleg az USA-ban ennek tobb mint a duplajat keresem, de otthon 800-nal jobb ajanlatot meg nem kaptam, szoval felejtos.
30/F
17/18 anonim válasza:
180-250 nettóra már maradnék, ha ezért nem napi 12 óráznom kell 3 műszakban, hanem 1 műszakban tolom le, mondjuk 7-15ig vagy 8-16 ig, max 9-17 óráig és hétvégék szabadok.
18/18 anonim válasza:
Mondjuk aki vállalkozó az Magyarországon is megkereshet havi pár milliót minimum. Egy fórumban olvastam egy Amerikában élő magyarról aki azt vállalkozza, hogy Európából idénymunkára kiutazókat közvetít szállodákba és ezzel megkeres 2-3 millió forintnyi dodót minimálisan havonta. Leveszi a havi munkadíjakból a jattját és megvan a pénze. Egy ilyen vállalkozó hasonlóan jól megélne Magyarországon is, mert az ilyen mentalitású ügyeskedőknek ideális most. Befigyel néha néhány milliós pályázati pénz is ami zsebre megy. Ha vannak kapcsolatok és közel kerül a tűzhöz akkor már egyenes út vezet a milliárdokhoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!