Mit gondoltok rolam lányok?
17 éves Pécsi fiu vagyok.178cm kb 80-85kg, az alkatom a magassagomhoz képest teljesen mackos, aranyos es erős.
6 eve versenytancolok, emellett úsztam Boxoltam,Kickboxoltam,Judoztam,nép tancoltam.
Szeretek apró dolgokat megtanulni pl:
-Zsonglorkodés
-Beatbox
-rajzolás (folyamatban)
-gitarozas (folyamatban)
Jo lelkű gyereknek tartanak a barátaim, nem fényében magam de elvileg helyes is vagyok, amit vitatok nem mellesleg.
A tanulmányi eredményeim 3 as körül mozognak var az intellektusom nem ezt a szintet tudna hozni.
Jofejnek gondolom magam, aranyosnak ha ugy adódik viccesnek.
Meg is nagyon nehezek találok barátnőt.
Jaj a legrosszabbat, ki minek gondolja, hat azt kihagytam. :
-szűz vagyok.
Ami talan az érettebb lányoknál hátrány.Fuataloknal is mar hatrany.Megudnam oldani ezt a helyzetet.
De en egy kellemes,igényes a higiéniát nem elhanyagoló lánnyal szeretnek először ossze bújni, aki nem MELLesleg szep is.
Haha 😄
Remelem eleg volt a rolam valo mesélés ha nem akkor privatban szívesen kérném még a segítségeteket.
(Elnézést az olykori helyesírás hibáért, telefonról írtam ami kijavítja amit irok, es ékezetek nélkül gyorsabb az írás.Bar tudom ez nem kifogas.)
Szia! Sosem szoktam ilyen kerdesekre valaszolni, mert alapjaban veve hulyesegnek szoktam talalni ezt a kiirom milyen vagyok dolgot, de ugy latszik engem sikerult "megfognod". Eskuszom nagyon szimpatikusnak tunsz, foleg hogy ennyi mindent szeretsz megtanulni:D :)
De azert remelem nem abbol a celbol irtad ki, hogy elveszitsd a szuzesseged, mert egyaltalan nem gaz, hogy az vagy! Hidd el nekem, ezt inkabb ertekelni kene :)
17/L
Szia!Orulok, hogy sikerült megfogom! :)
Ugylatszik mar sikerült valamit elérnem evvel a ki írással.
Nem, nem evvel a céllal írtam ki.:)
Mint mar mondtam megtudnam oldani.
Abban keres segitseget, hogyan álljak neki?Foleg, hogy ennyire nehézkes mostanában normalis lányt találni.(Ha lehet a tobbit itt privatban vagy máshol privatban, de a priváton van a hangsúly) :)
Nekem nem vagy a zsánerem, nem vagy sokkal magasabb nálam, és kizáró indok, ha valaki nem kifejezetten művelt vagy intelligens (még ha csak az iskola-intelligencia is került szóba), de hé, igazából hajrá, azt leszámítva, hogy nekem nem jönnél be (és valószínűleg én se neked), semmi hibát nem látok itt, sok sikert. ;)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!