Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hány órakor szoktatok felkelni...

Hány órakor szoktatok felkelni, és mikor indultok munkába / iskolába?

Figyelt kérdés
2016. júl. 5. 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:

Nagyon nagyon változó, mert 3 műszakban dolgozok, igaz éjszaka csak ritkán van, de néha kell ügyelni is.

Legkorábban 6:45-kor szoktam ébredni és ilyenkor 8-kor indulok, de néha délig is aludhatok ha csak este 9-re megyek ügyelni.

2016. júl. 5. 18:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Délelőttös héten 4:30-kor kelek és 5:20-kor indulok, délutános héten pedig 7-9 között kelek és 13:30-kor indulok.
2016. júl. 5. 18:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Amikor volt suli (szünet, jeeeeeeeeh) reggel 5-kor keltem és fél 7-kor indultam suliba.
2016. júl. 5. 18:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Suliidőbe (attól függ, hányadik órába kezdtem) 5:20-kor, 6:20-kor vagy 6:50-kor keltem. Most munkába párszor kelhettem 8:00-kor, de most két hétig hatra kell mennem, ezért 3:50-kor kell kelnem, mert 4:50-kor indul a buszom:/
2016. júl. 5. 18:55
 5/9 anonim ***** válasza:

22-02 között fekszek és 4-5-kor kelek

4:20 vagy 5:20-kor indulok

23F

2016. júl. 5. 19:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Amikor volt suli, legyen az általános iskola, középiskola, egyetem, mindig 6 órakor keltem és a 7 óra körül buszokkal/vonattal mentem iskolába, mert jó helyen lakok, ezért mindig oda értem 8 órára.

Van ezzel kapcsolatban egy vicces történetem :D Remélem tetszeni fog nektek. 15 km-re lakok Pesttől és oda járok egyetemre. Ez általában 40 perces út szokott lenni nekem. Egyszer felkeltem reggel 8 órakor és kirobbanó formában voltam, ezért próbára tettem magamat. 12 órára kellett mennem, szóval gondoltam rekordot döntök és bevállalom azt, hogy a 11:30-as vonattal menjek be. Minden összejött, elértem a vonatot, az csak Budapesten állt meg, épp elértem a metrót, majd átszállásnál éppen elértem a villamost is és miután leszálltam a villamosról, nagyon gyorsan odaértem az egyetemre. Majd benyitottam a nagy lendülettel a terembe, ahol az óra szokott lenni és ahol mindig volt már valaki olyankor és üres volt az egész. Akkor néztem meg messengerben, hogy irkáltak nekem a csoport társak 10 órakor, hogy hol vagyok, nem-e jövök órára, stb... Ott derült ki, hogy 2 órával előrébb lett rakva a gyakorlat aznap :D Szóval ugyan beértem 30 perc alatt, de késtem 2 órát és már vége volt az órának :D

2016. júl. 5. 19:09
 7/9 anonim ***** válasza:

4:30-kor kelek és 5:30-kor indulok a melóba.

Kivéve amikor véletlenül túl sokáig alszok és 5:30-kor kelek, aztán van kb. 5 percem a teljes reggeli rutinra, tisztálkodás, öltözés, reggelizés stb... ha nem akarok elkésni. Had ne mondjam, nem szokott sikerülni! :) A havi munkanapjaim kb. felén legalább 5-10 perccel később szoktam beesni a munkahelyemre. :D

2016. júl. 5. 19:54
 8/9 anonim ***** válasza:
3/4 7 és 7 környékén kelet, mivel közel van a munkahelyem, így a munkamennyiségtől függően 1/2 8-3/4 8 körül indulok munkába.
2016. júl. 5. 20:22
 9/9 Inessential ***** válasza:

Suliidőben 1 óra körül fekszek, 6:30-kor van az első ébresztőm (második 6:40, harmadik 6:50), majd hétkor, vagy legkésőbb 7:10-kor felkelek.

Indulni 7:30 körül szoktam.

Most nyári gyakorlatom lesz, 6-ra kell menni.

Akkor 5-kor kelek.

2016. júl. 5. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!