Hány órakor szoktatok felkelni, és mikor indultok munkába / iskolába?
Nagyon nagyon változó, mert 3 műszakban dolgozok, igaz éjszaka csak ritkán van, de néha kell ügyelni is.
Legkorábban 6:45-kor szoktam ébredni és ilyenkor 8-kor indulok, de néha délig is aludhatok ha csak este 9-re megyek ügyelni.
22-02 között fekszek és 4-5-kor kelek
4:20 vagy 5:20-kor indulok
23F
Amikor volt suli, legyen az általános iskola, középiskola, egyetem, mindig 6 órakor keltem és a 7 óra körül buszokkal/vonattal mentem iskolába, mert jó helyen lakok, ezért mindig oda értem 8 órára.
Van ezzel kapcsolatban egy vicces történetem :D Remélem tetszeni fog nektek. 15 km-re lakok Pesttől és oda járok egyetemre. Ez általában 40 perces út szokott lenni nekem. Egyszer felkeltem reggel 8 órakor és kirobbanó formában voltam, ezért próbára tettem magamat. 12 órára kellett mennem, szóval gondoltam rekordot döntök és bevállalom azt, hogy a 11:30-as vonattal menjek be. Minden összejött, elértem a vonatot, az csak Budapesten állt meg, épp elértem a metrót, majd átszállásnál éppen elértem a villamost is és miután leszálltam a villamosról, nagyon gyorsan odaértem az egyetemre. Majd benyitottam a nagy lendülettel a terembe, ahol az óra szokott lenni és ahol mindig volt már valaki olyankor és üres volt az egész. Akkor néztem meg messengerben, hogy irkáltak nekem a csoport társak 10 órakor, hogy hol vagyok, nem-e jövök órára, stb... Ott derült ki, hogy 2 órával előrébb lett rakva a gyakorlat aznap :D Szóval ugyan beértem 30 perc alatt, de késtem 2 órát és már vége volt az órának :D
4:30-kor kelek és 5:30-kor indulok a melóba.
Kivéve amikor véletlenül túl sokáig alszok és 5:30-kor kelek, aztán van kb. 5 percem a teljes reggeli rutinra, tisztálkodás, öltözés, reggelizés stb... ha nem akarok elkésni. Had ne mondjam, nem szokott sikerülni! :) A havi munkanapjaim kb. felén legalább 5-10 perccel később szoktam beesni a munkahelyemre. :D
Suliidőben 1 óra körül fekszek, 6:30-kor van az első ébresztőm (második 6:40, harmadik 6:50), majd hétkor, vagy legkésőbb 7:10-kor felkelek.
Indulni 7:30 körül szoktam.
Most nyári gyakorlatom lesz, 6-ra kell menni.
Akkor 5-kor kelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!