Ha az életemnek nincs értelme, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az embereket nem érdeklem, levegőnek néznek. Soha senkinek nem számít a véleményem vagy amit mondok. Senki sem szeret, vagy tud megszeretni. Sokszor érzem úgy hogy az életet nem nekem találták ki.2016. júl. 2. 08:47
1/7 anonim válasza:
Én ilyenkor azt látom az embereken, hogy megházasodnak és gyereket csinálnak - hogy legyen értelme az életüknek és tudjanak kit irányítani
2/7 Titusztitusz válasza:
Dehogynem neked találták ki az életet...Csak rossz irányt néztél ki magadnak...Mi az hogy "senkit sem érdekel a véleményem"? Meg hogy "senki nem szeret"? Hát ne MÁSNAK éld már az életedet, a jó ég álldja már meg...MAGADNAK éld,ne másnak...NE FOGLALKOZZ MÁSOKKAL, se a véleményeikkel, csakis SAJÁT MAGADDAL törődjél, meg a saját meglátásaiddal, véleményeddel...És majd meglátod, hogy mindjárt megtalálod majd az életed értelmét...
3/7 A kérdező kommentje:
Csak hogy én még ennyire se érdeklek senkit. De hogy jön ez ide?
2016. júl. 2. 09:11
5/7 anonim válasza:
2es szépen leírta a mondandómat.
ha nincs értelme az életednek, akkor adj neki értelmet. Ha más ad neki, akkor az nem a te életed lesz.
6/7 anonim válasza:
Már hogyne lenne értelme, de azt neked kell megtalálnod! Légy határozott, ne hagyd, hogy elnyomjanak, ne tedd magad lelkibeteggé olyanok miatt, akik levegőnek néznek. Tűzzél ki célokat és olyan emberekkel barátkozz, akikkel egy hullámhosszon vagy.
7/7 anonim válasza:
Keress magadnak valami elfoglaltságot. Járj el lovagolni, vagy kezdj el olvasni és ezután ismerkedj meg ilyen emberekkel, akiknek ugyan ez a hobbijuk. Így máris lesznek emberek akiket érdekel a véleményed illetve az életednek is lesz értelme. ( Bár szerintem így is van csak te látod ilyen negatívan a helyzetet )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!