Van még értelme az életemnek vagy mit csináljak?
Azt hiszem már nem szeretnék tovább élni. Az okok:
Velem kivétel nélkül minden ember szemét. Belehazudnak a szemembe,sunnyognak,kibeszélnek,kihasználnak,de még annyi se jut hogy belájkolja valaki facebookon a képeim. Legutóbb az történt hogy a szerelmem baráti társasága élőben szavazást tartott arról,hogy bevegyenek-e a közös bulikba vagy sem és arra esett a választás,hogy nem. Oké,ne foglalkozzak velük,de ha velem mindneki ezt csinálja!!! A munkahelyemen se bírnak,a családom se szeret. Nem sikerült bejutni arra a szakra egyetemre,amire szerettem volna és azt kapom hogy idióta vagyok válasszak könnyebbet ne küzködjek. Mi a franc baja van velem az embereknek mégis? Igaz hisztis vagyok,meg talán túl közvetlen szeretni szoktam mindenkit és viccelődök és beszélgetek,de rosszindulatú meg ilyen hazug nem szoktam lenni. Van ennek a létnek amúgy értelme?
"de még annyi se jut hogy belájkolja valaki facebookon a képeim"
Ennél a pontnál már gondolkodóba estem, hogy egy bizonyos értelmi szint lehet, hogy hiányzik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!