Ki mit csinál a nyári szünetben? Nemet, kort is írjatok!
gyakorlatra járok, aztán hazajövök és bedőlök az ágyba, este felkelek, eszek, fürdök, tv-zek, aztán alszok reggelig.
hétvégén meg délutánig alszok, aztán játszok meg tv-zek, főzőcskézek, nyelvet tanulok, pihenek.
18L
Melózok, kockulok, lustizok, unatkozok, csajozok.
Bár már nekem nincsen nyári szünet XD
20/F
Nemrég mondtam fel 9 hónap után egy budapesti mekiben. Azóta igyekszem összeszedni magam, ugyanis az a munka teljesen kiszipolyozta belőlem az életet. De tovább szeretnék dolgozni. Már el is vállaltam a nyárra egy teljesen másfajta állást. Gyakorlat után (3 hét ruhaboltban) ismét dolgozni fogok. Szeptembertől viszont már csak hétvégenként vagy szünetekben. Egyszer már voltam idén strandon, párszor tervezem még. Voltam kirándulni is pár barátommal. Jártunk a Normafánál, Római-parton, Gellérthegyen Margitszigeten, Budai várba. Tervezem még Szentendrét (skanzen) Egert (vár) Egerszalókot (fürdő) Balatont és a Velencei tavat meglátogatni/felfedezni. Este, ha minden jól megy néha "ottaludhatok" barátnőmnél és indulhat az éjszakai élet: ismerkedés, italozgatás, csavargás a belvárosban :D
Ezenkívül heti 3x mint eddig most is besegítek anyum másodállásba esténként (irodatakarítás)
Ha pedig nincs programom - ami sajna nagyon ritka, akkor angolul sorozatokat nézek, itthon mindig van teendő, úgyhogy gyakran mosok, főzök, takarítok, a hobbimnak élek. Néha talán heti 1x megengedhetem magamnak, hogy délig aludjak. :D
16/L
Meló, olvasás, zene, sport, kockulás
nem, kor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!