Most ez komoly?! Akkor jövök be a lányoknak, ha lekezelő, alpári módon beszélek velük?
Ez csak azért van mert rossz lányt fogtál ki. Nem mindenki ilyen.
Kiégek, de ez tényleg így van! :D
Én kedves, udvarias, finom fiúnak lettem nevelve, és így is viselkedtem a lányokkal. Ennek köszönhetően nem lett egy kapcsolatom sem.
Viszont lassan 1 éve valamiért elkezdtem változni.. Flegma lettem, lekezelő, nemtörődöm, elkezdtem önpusztító dolgokat csinálni, és meglepő, de sokkal inkább keresik a lányok a társaságom, mint azelőtt. :D
Sőt, konkrétan múltkori buliban, mikor mondtam az osztálytársamnak (aki lány), hogy van nálam fű, szinte megcsókolt, annak reményében hogy közösen toljuk el.
Nevetségesek ezek a lények. :D
Nekem a kedvesség ès az a plusz kell ha leszólít egy fèrfi.
Nem szeretem ha nagyképű beképzelt majom valaki...
Sőt pár mondat feltárják azt is mi is a cèlja.
Kedves kèrdezô,èn azt tanácsolom ha komoly kapcsolatott szeretnèl akkor lègy önmagad😃 ,és nem kell alpári,bunkó lenni
"Egy intelligens lány a kedves, kultúrált fiúkat szereti.
A suttyó buta p.cs.k szeretik a hozzájuk hasonlóan színvonaltalan tahó suttyó pasikat. Ne alacsonyodj le.
L26"
Remélem tényleg így van!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!