Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most ez komoly?! Akkor jövök...

Most ez komoly?! Akkor jövök be a lányoknak, ha lekezelő, alpári módon beszélek velük?

Figyelt kérdés
2016. jún. 29. 19:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem is csak a bunkóság jött be. Ha mindig kedves vagyok, érzem, hogy romlik a kapcsolat.
2016. jún. 29. 21:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez csak azért van mert rossz lányt fogtál ki. Nem mindenki ilyen.

2016. jún. 29. 21:13
 13/16 anonim ***** válasza:
74%
Igen, a ribiknek ez kell, a lányoknak nem.
2016. jún. 29. 22:58
 14/16 anonim ***** válasza:
21%

Kiégek, de ez tényleg így van! :D

Én kedves, udvarias, finom fiúnak lettem nevelve, és így is viselkedtem a lányokkal. Ennek köszönhetően nem lett egy kapcsolatom sem.

Viszont lassan 1 éve valamiért elkezdtem változni.. Flegma lettem, lekezelő, nemtörődöm, elkezdtem önpusztító dolgokat csinálni, és meglepő, de sokkal inkább keresik a lányok a társaságom, mint azelőtt. :D

Sőt, konkrétan múltkori buliban, mikor mondtam az osztálytársamnak (aki lány), hogy van nálam fű, szinte megcsókolt, annak reményében hogy közösen toljuk el.

Nevetségesek ezek a lények. :D

2016. jún. 29. 22:59
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem a kedvesség ès az a plusz kell ha leszólít egy fèrfi.

Nem szeretem ha nagyképű beképzelt majom valaki...

Sőt pár mondat feltárják azt is mi is a cèlja.

Kedves kèrdezô,èn azt tanácsolom ha komoly kapcsolatott szeretnèl akkor lègy önmagad😃 ,és nem kell alpári,bunkó lenni

2016. jún. 30. 09:04
 16/16 anonim ***** válasza:

"Egy intelligens lány a kedves, kultúrált fiúkat szereti.

A suttyó buta p.cs.k szeretik a hozzájuk hasonlóan színvonaltalan tahó suttyó pasikat. Ne alacsonyodj le.

L26"

Remélem tényleg így van!

F

2023. febr. 25. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!