Nemsokára érettségi és úgy érzem egyre hülyébb vagyok, fáradt, feledékeny stb. Valakinek valami tanács? Mtől lehet? SOS
Nemsokára érettségi, szűk 2 hetem van(erdélyi lány vagyok)
Már egy ideje tervezem,hogy elkezdek keményen tanulni,de mindig közbejött valami,ami miatt még nem ültem le ismételni.
A legrosszabb az, hogy egyre fáradtabb és hülyébb vagyok aminek nem tudom az okát.
Pl ma egész nap nehéznek éreztem a fejem, nem tudtam mit akartam csinálni vagy épp miért jöttem be a szobába.
Matekból tanárhoz járok, megvolt beszélve a keddi időpont, én mégis hétfőre emlékeztem és beállítottam hozzá a tegnap.-.-"
Óra végén majdnem nem is adtam oda a pénzt.
Lassú az agyam. Álmos vagyok.
Most,mikor a legnagyobb szükségem lenne a memóriámra és a felfogóképességemre.
Fogalmam sincs mit tegyek,így nem fogok átmenni.
Ti mit tennétek?
Tudtok valami jó praktikát? Veletek volt ilyen?
Egyébként a csigolyám is fáj a nyakamnál, nem tudom mennyire lehet köze.
Elvagyok keseredve :(
Hülyeség csak egy állapot. Aludd ki magad s nullázódik.
Mentálisan fáradsz. Keress okokat amik ösztönöznek tanulásra. Amik akarást gerjesztenek benned.
Ne fáraszd magad túlságosan le. Pihenj sokat.
Próbálj meg megnyugodni s ne ezen stresszelni és gondolkozni mindig. Pihenj, tanulj felváltva.
Köszi a válaszokat.
Megpróbálok pihenni,de nekem is kb az van,hogy elalváskor erre gondolok és nehezen alszok el.
Az éjjel is kb aludtam több mint 8 órát, ma mégis mosottsz*r vagyok.
:(
Mert oxigénhiányos a szervezeted. Járj el heti 2-3x kocogni (pl. hétfő, szerda, péntek lényeg, hogy kimaradjon 1 nap a kocogások közt, amikor pihensz) vagy bringázni egy jót.
Nem iszol elég vizet, ez is okoz fáradtságot, tompaságot, naponta igyál meg minimum 2L vizet, de inkább 2,5-3 L.
Vegyél a patikában Ginkgo Biloba-t, ami serkenti az agyi erek működését, magyarul javítja a memóriádat is és a fáradtság ellen is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!