Szerintetek mindenkinek szüksége van arra, hogy minden nap legalább 1 emberrel beszéljen?
Figyelt kérdés
2016. jún. 19. 11:07
2/11 anonim válasza:
Szerintem hiába lehet az embereket nyitottságuk alapján két kategóriába sorolni, attól még ugyan úgy társas lények az introvertált emberek is, mint az extrovertáltak, szóval mindenképpen szüksége van arra mindenkinek, hogy beszéljen valakivel nap, mint nap :)
4/11 anonim válasza:
Ez attól függ. Én minden nap sok emberrel beszélek, szóval egyáltalán nem zavar ha van egy napom (pl. a Vasárnap), amikor senkivel nem kell beszélnem.
5/11 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nincs rá szükségem. Na jó, van nejem, gyerekem, de napi 4-5 mondat elég:)
7/11 anonim válasza:
Szerintem nem vagyunk egyformák, mindenkinek mások a társas igényei. Én például örömtáncot járok, ha napokig senkivel sem kell beszélnem, viszont huzamosabb ideig valószínűleg már nem igazán tolerálnám a teljes egyedüllétet.
8/11 MZ.per.X válasza:
Szerintem valamilyen szinten mindenki igényli hogy kifejthesse a véleményét, elmondhassa a napját, tapasztalatát. Elég csak megnézni a gyakorit, ide is rengetegen szinte beszélgetni járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!