Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Másnak is van ilyen ember az...

Másnak is van ilyen ember az életében?

Figyelt kérdés

A tesóm barátnőjét valamiért nem bírom. Nem tudok pontos okot, de egyszerűen hiába kedves, meg minden, kicsit sem szimpatikus. Ha ő is ott van a társaságban, akkor valahogy hülyén érzem magam, meg mintha hülyeségeket csinálnék, de nem azért, mert ő olyan okos. xD

Nem tudom, miért van ez. Szerencsére ritkán találkozunk. Ja, és nem azért van, mert tetszik nekem is, mert még egy huncut százalékban sem az esetem se külsőleg, se belsőleg.

2016. jún. 18. 20:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Merőben eltérünk, az igaz. De nagyon sok embert ismerek, akik ugyanígy elütnek tőlem. De igazán talán csak ő ilyen unszimpatikus.
2016. jún. 18. 22:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Tehát akkor megvan az ok. Az a bajod vele, hogy nem olyan, mint te. Ha nem ez a bajod, akkor tényleg muszáj lesz, hogy gyengeelméjűnek tituláljalak, mert ha csak úgy a semmiért nem kedvelsz valakit, akkor nálad nagyon nincs rendben valami. De a legnagyobb probléma az, hogy még azt sem vagy hajlandó elismerni, hogy veled van a baj. haragszol rá, nem tehet róla, de azért haragszol rá. Hát ez szép mondhatom. És ha a gyereked lenne, akkor azt sem szeretnéd? A hangjával nincs baj, a kinézetével sincs, a szövegével sincs, de neked nem tetszik. Ne haragudj, de ha ennek a komolyságát te nem érzed át, akkor veled több probléma is van. Ha nő lennék biztos nem kezdenék veled, mert tuti, hogy enyhén skizofrén vagy. Van olyan fajtája a skizofréniának, amikor a másik én csak halványan "átüt". Lehet a másik éned utálja.
2016. jún. 18. 22:55
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem az a baj, hogy nem olyan, mint én.
2016. jún. 18. 23:02
 14/14 anonim ***** válasza:
A skizofréniának semmi köze a több személyiséghez, az a tudathasadás.
2016. jún. 19. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!