Másnak is van ilyen ember az életében?
A tesóm barátnőjét valamiért nem bírom. Nem tudok pontos okot, de egyszerűen hiába kedves, meg minden, kicsit sem szimpatikus. Ha ő is ott van a társaságban, akkor valahogy hülyén érzem magam, meg mintha hülyeségeket csinálnék, de nem azért, mert ő olyan okos. xD
Nem tudom, miért van ez. Szerencsére ritkán találkozunk. Ja, és nem azért van, mert tetszik nekem is, mert még egy huncut százalékban sem az esetem se külsőleg, se belsőleg.
Te viselkedsz hülyén, és mégis te utálod őt? Ő is mondhatná ezt fordítva:
"A barátnőm tesóját valamiért nem bírom, mert mindenkivel normális, de amikor engem meglát, hülyén kezd el viselkedni."
Mindenképp veled van a baj, hiszen úgy vagy rá mérges, hogy még az okát sem tudod. Azért próbálj rájönni, mi lehet az oka. Ugyanis van egy hatalmas gond. Mégpedig az, hogy aki ok nélkül mérges, csak úgy a semmiért, és ok nélkül bizonyos helyzetekben hülyén viselkedik, az vagy elmebeteg (de tényleg, most nem viccelek), vagy pedig enyhén fogyatékos. Nagyon nem lenne jó, ha kiderülne rólad ilyesmi, úgyhogy ha valamit csinálsz, akkor legalább az okát tudd. Az emberek amúgy sem szeretik azokat, akiknek fogalmuk sincs, hogy mit miért cselekednek. Ha már most fiatalon nem tudod az érzéseid okát, akkor mi lesz 60 éves korodban? Még a végén kijön rajta a skizofrénia.
Hűha... úgy látom, te ezt nagyon eltúlzod, de nagyon-nagyon. :DDDD
Nem utálom, hanem csak nem igazán csípem!
"Nem tudok pontos okot"
Nincs. Én nem vagyok kretén.
Nemnemnem... a külsejével, a hangjával dehogy van gondom. Nem az esetem, mondom, de még ha csúnya is lenne, vagy irritálna a hangja, attól még nem kritizálnám. Sokan vannak, akik például engem nem bírnak. Van ilyen. Csak hát hiába viselkedik úgy, mint más, valahogy mindig minden hülyén jön ki.
Lehet véletlen egybeesés, hogy mindig pont akkor vannak ezek... Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!