Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért röhögnek az arcomba a...

Miért röhögnek az arcomba a csajok?

Figyelt kérdés
A metrónál ültem s 3 csaj arrafelé jött,már messziről mosolyogtak rajtam,pedig kövér se vagyok,nem voltam olyan ruhába öltözve ,hogy esetleg nevetség tárgya váljék belőlem.Mikor felszálltam,direkt arrébmentem,de erre ezek jöttek utánam direkt ott szálltak fel.Azokhoz is szól a kérdésem,akik ilyenformán megaláznak embereket,hogy miért is jó nekik?Ha odamegyek s bezsólok,akkor meg azért röhögnének ki.Nem értem ,hogy miért jó,hogy másokon nevetünk,kicikizzük őket,mikor az egyik telt volt,persze haspóloba,mert ő megteheti, a másik cingár, a harmadikra meg nem emlékszem.Miért jó kipécézni embereket?S mit lehet ilyenkor tenni,odamenni bezsólni nekik,vagy le sem tojni,melyik a jó megoldás?

2016. jún. 15. 09:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Van benne valami jó meglàtás amúgy.Nem természetesen ők sem alázhatnak meg senkit.
2016. jún. 15. 12:31
 12/15 anonim ***** válasza:
93%
Hogy ha csaj vagy kérdező, akkor igazán tudhatnád, hogy a tinilányok vihorászásának okát ember meg nem érti.
2016. jún. 16. 17:37
 13/15 A kérdező kommentje:
Az egyszer biztos:)
2016. jún. 16. 18:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Mert lelki nyomorékok. Utolsó, szemét, aljas dolog valakit kipécézni és kinevetni. Kár, hogy nem volt nálad paprikaspray.
2016. jún. 18. 04:06
 15/15 A kérdező kommentje:
14 es szívemből szóltàl!Ugyanezt gondolom én is.
2016. jún. 19. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!