Csak én vagyok ennyire büszke a magyar válogatottra? 18/L
Szerintem nagyon ügyesen játszottak! Csak így tovább, fiúk!
Legjobb csapat! Csak a magyarok! 🤗😁
Én nagyon büszke vagyok :)
Ahhoz képest, hogy játékosállományt tekintve kb a Magyar, és az Albán válogatott a leggyengébb az EB mezőnyében, komoly skalp az Osztrák válogatott legyőzése.
Látom itt is van néhány keserű életű ember, aki nem tud örülni a csapat sikerének. Nem hiszem el, hogy 44 év után győzelemmel mutatkozunk be az EB-n, és még mindig vannak olyan emberek, akik még továbbra is csak a rosszat látják a csapatban. Igenis nagy teljesítmény, hogy egy olyan osztrák csapatot vertünk meg, akik a selejtezőcsoportban 10 meccsből 9-et megnyertek, 1 pedig döntetlen lett..
#6: Szerencse, hogy fel tudtuk vinni a labdát? Nézted te a meccset? 15 kapuralövésünk volt, amiből 8 talált kaput. Mind a két gól szép volt, egyáltalán nem mondható szerencsének egyik sem. Szalai góljánál szépen kijátszották a fiúk a védelmet, Stieber pedig gyönyörűen emelte át a kapuson a labdát, szóval nem tudom miféle szerencséről beszélsz. Az se igaz, hogy beképeltek lennénk. Ha nézel interjúkat, látszik hogy alázattal beszélnek, nem néznek le egy csapatot se, nincs szó semmiféle beképzeltségről.
Személy szerint úgy gondolom inkább kéne ezt ünnepelni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!