Mit gondoltok a Krisztina, Dorka névről? Melyik tetszik nektek jobban?
Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 23:59
21/28 anonim válasza:
Nekem a Krisztina tetszik. Szép, nemzetközi, nőies, becézhető, de teljes alakja mégis komoly.
A Dorka nekem olyan kutyanév hatású. Talán Dóra alakban jobb, de valamiért ez nagyon nem szimpatikus név. Akkor már inkább Nóra.
Dorka Krisztina olyan, mintha kaki lenne a szóhatáron, de csak kakri.
Akkor esetleg Dóra Krisztina vagy Krisztina Dóra jobban hangzik.
22/28 A kérdező kommentje:
Koszi :)
2016. jún. 14. 19:19
23/28 anonim válasza:
A Krisztina név nem tetszik, a Dorka pedig teljes, komolyan vehető alakokban tetszik. Pl Dorottya, Dorina. És a Dorina szerintem szebb, mint a Dorottya.
24/28 A kérdező kommentje:
A Dorottya nem tetszik nekem sem !
2016. jún. 14. 21:08
25/28 anonim válasza:
A Dorka egyértelműen jobban tetszik. Adnám énis a lányomnak majd ha nem lenne már a családban ilyen nevű kiscsajszi :) egyébként lehet becézni Dorcinak ;)
26/28 A kérdező kommentje:
Szerintem mindketto lesz :) Nekem pl. az Ernesztina név nem igazán tetszett, lanyomnak nem adnam,viszont ismerek egy ilyen nevű lanyt es olyan kis kulonleges a lany is, szerintem igazan szep is igy tetszik a nev. Nekem ami nem tetszik az az Izabella, Annabella, Eva, Margit de ezek becezese tetszik :) pl. Bella, Anna, Margó, Èvike :)
Ami tetszik meg az pl a Noemi, Lara, Liliana :)
2016. jún. 15. 15:55
27/28 anonim válasza:
Mindkettő szép, de szerintem a Krisztina jobban illik egy felnőtt nőhöz mint a Dorka.
28/28 anonim válasza:
én ismerek egy Dorkát vörös és szeplős és élet vidám és tetszik *_* lehet emiatt szavazok erre a névre bár egy Krisztina nevű ismerősöm sincs :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!