Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tinik! A nyári munkaval...

Tinik! A nyári munkaval megkeresett penzetekből mennyit adatok az anyukatoknak?

Figyelt kérdés

Nekem van munkalehetőség és talán megyek 3500 egy nap, de van mikor nem kell menni szóval nem tudom pontosan mennyit fogok keresni. 😃 Én sztem ha 70 kb megkeresek abbol 50 et oda adok anyának, az első fizubol 20 at meg magamra költok. A kövi honapban befizetem a jogsit, arra rámegy az egesz.

Utána meg 20 át adok minden hónapban a többit felre teszem .

És ti?

16/l

Kórt is irjatok és hogy mire fogjátok kolteni 😃

2016. jún. 9. 20:56
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Sose kért semennyit anyum, azt mondta amit én keresek azt költsem magamra. Szóval így is tettem.
2016. jún. 9. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:

Én tavaly dolgoztam, a nyarat abból a pénzből húztam ki, amit megkerestem, mert anya annyit kért, hogy ha lehet, abból menjek bulizni/moziba/strandolni/etc.

19L

2016. jún. 9. 21:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Rajtad kívül mindenki Iphone-t vesz, anyunak semmit sem ad senki.
2016. jún. 9. 21:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Én tavaly dolgoztam, a nyarat abból a pénzből húztam ki, amit megkerestem, mert anya annyit kért, hogy ha lehet, abból menjek bulizni/moziba/strandolni/etc.

19L

2016. jún. 9. 21:14
 5/9 anonim válasza:
93%
szerintem becsületesen jól látod a dolgokat :D attól függ milyen az anyagi helyzetetek igazából..ha anyukádnak jól jön a plusz akkor adj neki;)
2016. jún. 9. 21:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Én egész évben dolgoztam suli mellett és ha anya kért kölcsön adtam neki vagy ha boltban vagyunk mindig eljátszom ezt a " majd én fizetem ki meghivlak"dolgot. Suli után sokszor mentem boltba és mindig ha vettem valamiből egyet akkor vettem anyának is és a többieknek is :) /18L /
2016. jún. 10. 00:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Én gyűjtögetős vagyok, anyum annyit kért hogy abból menjek mindenhova, és ha kellett neki kölcsön akkor bármikor adtam, de most a kocsihoz vettem felnit szóval kevesebb van a kasszába már :D
2016. jún. 10. 03:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Én semmit, a szüleim is dolgoznak ezért van pénzük, nem kérnek az enyémből ( szerencsére ). Ha dolgozom azt mindig elteszem és a nagyobb kiadásokat abból fizetem ( új gép, telefon, drága ruhák ), vagy beteszem a számlámra. A kisebb kiadásokat ( buli, programok ), pedig mindig ők fizetik és megkapom a heti zsebpénzem is. Maximum pénzt kell váltanom nekik. :)
2016. jún. 10. 07:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Tolem sosem fogadtak el penzt, sot, most is inkabb meg ok adnanak, pedig felvitte az Isten a dolgom.

Mikor otthon laktam (ket eve koltoztem, nem volt olyan veszesen reg, meg csak 20 vagyok :) ), azt csinaltam, hogy kethetente tartottam egy nagybevasarlast, elkertem a kocsit, megvettem a tescoban azokat, amik nem romlandok (mososzer, liszt, teszta, tartos tej, piperecuccok a csaladnak, stb.), es megtankoltam a kocsit. Igy adtam is, meg nem is :) Kb. a fizetesem harmada-fele ment erre, valtozo volt, mikor mi fogyott eppen ki. Szerintem a szuleimnek inkabb az volt a segitseg ebben, hogy nem nekik kellett vezetni, vasarolni, hazavinni a dolgokat, nekem tobb idom volt erre.

Az ekezetek hianyaert elnezest.

2016. jún. 10. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!