Tinik! A nyári munkaval megkeresett penzetekből mennyit adatok az anyukatoknak?
Nekem van munkalehetőség és talán megyek 3500 egy nap, de van mikor nem kell menni szóval nem tudom pontosan mennyit fogok keresni. 😃 Én sztem ha 70 kb megkeresek abbol 50 et oda adok anyának, az első fizubol 20 at meg magamra költok. A kövi honapban befizetem a jogsit, arra rámegy az egesz.
Utána meg 20 át adok minden hónapban a többit felre teszem .
És ti?
16/l
Kórt is irjatok és hogy mire fogjátok kolteni 😃
Én tavaly dolgoztam, a nyarat abból a pénzből húztam ki, amit megkerestem, mert anya annyit kért, hogy ha lehet, abból menjek bulizni/moziba/strandolni/etc.
19L
Én tavaly dolgoztam, a nyarat abból a pénzből húztam ki, amit megkerestem, mert anya annyit kért, hogy ha lehet, abból menjek bulizni/moziba/strandolni/etc.
19L
Tolem sosem fogadtak el penzt, sot, most is inkabb meg ok adnanak, pedig felvitte az Isten a dolgom.
Mikor otthon laktam (ket eve koltoztem, nem volt olyan veszesen reg, meg csak 20 vagyok :) ), azt csinaltam, hogy kethetente tartottam egy nagybevasarlast, elkertem a kocsit, megvettem a tescoban azokat, amik nem romlandok (mososzer, liszt, teszta, tartos tej, piperecuccok a csaladnak, stb.), es megtankoltam a kocsit. Igy adtam is, meg nem is :) Kb. a fizetesem harmada-fele ment erre, valtozo volt, mikor mi fogyott eppen ki. Szerintem a szuleimnek inkabb az volt a segitseg ebben, hogy nem nekik kellett vezetni, vasarolni, hazavinni a dolgokat, nekem tobb idom volt erre.
Az ekezetek hianyaert elnezest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!