Vihar van, félek a villámlástól és az égzörgéstől. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
28/F2016. jún. 9. 16:18
1/14 anonim válasza:
Bujj be anyud szoknyaja ala, hatha ott jobban erzed magad....
2/14 A kérdező kommentje:
:D
2016. jún. 9. 16:28
3/14 anonim válasza:
Keríts magadnak egy villámtesót.
4/14 anonim válasza:
Ne csak a félelmetességét hanem a szépségét is vedd észre. Szerintem fantasztikusan szépek tudnak lenni, föleg ha a közelben csapkodnak. Ki szoktam olyankor menni az erélyre, hogy jobban gyönyörködhessek bennük. Nem baj ha egy kicsit megázok. Probáld ki te is!!!!!
5/14 A kérdező kommentje:
NA meg tudod mikor megyek ám ki...Hogy Zeusz haragja lesújtson rám???
2016. jún. 9. 16:37
6/14 anonim válasza:
Sötétíts be, akkor nem látod a villámokat, füldugó a fülbe, akkor a dörgést sem hallod, és énekelj míg el megy a vihar. :-)
7/14 anonim válasza:
Dugd be a füled és vegyél fel erősebb napszemüveget és húzd el a függönyt meg húzzál ki mindent a konnektorból.
8/14 Roland G. válasza:
Hívd fel a tudakozót,ott biztos segítenek! :D
9/14 anonim válasza:
Mondjuk ne félj, mert nincs mitől.
10/14 anonim válasza:
Égzörgés? Dörögni már hallottam az eget, de zörögni még nem! Na, szerintem attól már én is megijednék, pedig nem vagyok már óvodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!